Η Ιστορία συνεχίζεται…

0
Σαν Σήμερα 4-4-1968 Χρόνια Πολλά, «Βασίλισσά» μας…
Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΑΕΚ για την χθεσινή ιστορική συνάντηση
Με την Πατριαρχική ευλογία συνεορτάστηκε σήμερα η ιστορική έλευση των εκπροσώπων του πατρώου Αθλητικού Συλλόγου Πέρα (Beyoğlu Spor Kulübü – Αθλητικός Σύλλογος Πέρα) της Βασιλίδας των Πόλεων στη Μητέρα Πατρίδα, και πιο συγκεκριμένα στο “Παλάτι” της «Βασίλισσας» των εκατομμυρίων πιστών, «σαρκ εκ της σαρκός της Πολίτικης Ρωμιοσύνης» όπως ανέφερε (και) ο Παναγιώτατος στον Χαιρετισμό του προς τον κύριο Μάκη Αγγελόπουλο.
Ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος και ο κ. Αλέξης Αλεξίου απένειμαν πλακέτα και ανθοδέσμη στον διοικητικό ηγέτη του Τμήματος Μπάσκετ του Α.Σ. Πέρα, κ. Στέλιο Μουχλίδη και στον Πρόεδρο του Α.Σ. Πέρα, κ. Ανδρέα Ρομπόπουλο αντίστοιχα, οι οποίοι ανταπέδωσαν συλλεκτική φανέλα με το έμβλημα των όμαιμων Συλλόγων και αναμνηστικά. Παράλληλα, τέθηκαν οι βάσεις για ευρύτερη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, και σε δράσεις, που θα κοινοποιηθούν από την οικογένεια της Α.Ε.Κ. το επόμενο διάστημα.
Πριν από την αναμέτρηση η Διοίκηση της ΑΕΚ ΒC παρέθεσε γεύμα στους εκπροσώπους του Α.Σ. Πέρα, παρουσία του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας/Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννη Βούρου, στο εστιατόριο «1968».
Η Ιστορία συνεχίζεται… #AEKBC
Προηγούμενο άρθροΜε το ροζ φύλλο αγώνα στις αποσκευές της έφυγε η ΦΕΑ απο την Κόρινθο
Επόμενο άρθροΣυναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια , όπου σημειώθηκε περιστατικό με πυροβολισμούς
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.