Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας προχωρά σε διανομή προϊόντων στους δικαιούχους Κ.Ε.Α

0
Η ενημέρωση απο τον Δήμο ΝΦ-ΝΧ
📌 Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στα πλαίσια του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», προχωρά σε διανομή προϊόντων στους δικαιούχους Κ.Ε.Α. οι οποίοι έχουν ενεργοποιήσει την πλατφόρμα ΤΕΒΑ σύμφωνα με το ΦΕΚ1474/28-4-2017.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί:
➡️ Την Τετάρτη 30/03/2022 από τις 09:00πμ έως τις 13:00μμ.
Χώρος Διανομής: πάρκο Γ. Αποστολάκης (πρώην στρατιωτικό εργοστάσιο – Βάρναλη & Περικλέους) στη Νέα Χαλκηδόνα.
Υπενθυμίζεται ότι οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα με το ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ καθώς και την ταυτότητα τους ή το διαβατήριό τους.
Σε περίπτωση που ο δικαιούχος αδυνατεί να παραστεί ο ίδιος, απαιτείται επικυρωμένη εξουσιοδότηση.
Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να έχουν μαζί τους καροτσάκι ή άλλο μέσο για την παραλαβή, λόγω αυξημένου βάρους των προϊόντων, (ένα μέλος 27 κιλά, διμελής 46, τριμελής 51 κιλά, τετραμελής και πάνω 72,5 κιλά).
Προηγούμενο άρθροMy City 2022: Κυκλοφορεί η ετήσια συλλεκτική έκδοση της Fx-news!
Επόμενο άρθροΣΟΝΦ : Παρασκευή 1 Απριλίου – 3ο Τουρνουά Rapid 2022
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.