Μια ακόμη πλήρως ανακαινισμένη παιδική χαρά παραδόθηκε στους Ιωνιώτες, στο πλαίσιο της ευρύτερης «εκστρατείας» του Δήμου Νέας Ιωνίας

0

Μια ακόμη πλήρως ανακαινισμένη παιδική χαρά παραδόθηκε στους Ιωνιώτες, στο πλαίσιο της ευρύτερης «εκστρατείας» του Δήμου Νέας Ιωνίας για τον εκσυγχρονισμό όλων των παιδικών χαρών της πόλης, σχεδιασμένων σύμφωνα με τα τελευταία διεθνή πρότυπα, με νέα σύγχρονα και πιστοποιημένα όργανα για ασφαλή δραστηριότητα και ψυχαγωγία των παιδιών.

 

Η παιδική χαρά στο Άγαλμα της Μάνας άνοιξε και πάλι για τους μικρούς μας φίλους, έχοντας πλέον όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας με σύγχρονα παιχνίδια και δάπεδα και μια συνολική εικόνα που διακρίνεται από καλαισθησία και υψηλή αισθητική.

 

Υπενθυμίζεται, ότι τον τελευταίο χρόνο, ο Δήμος Νέας Ιωνίας έχει προχωρήσει στη ψήφιση Κανονισμού Λειτουργίας Παιδικών Χαρών και στην ανακατασκευή αρκετών παιδικών χαρών σε όλο το εύρος της πόλης, στο πλαίσιο της εύρυθμης λειτουργίας και χρηστής διαχείρισης με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών.

 

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου σημειώνει σχετικά: «Αισθανόμαστε ικανοποίηση που βλέπουμε ο σχεδιασμός της δημοτικής μας αρχής να αρχίζει σταδιακά να υλοποιείται με μικρά και μεγάλα έργα. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιοτική αναβάθμιση των χώρων αναψυχής των παιδιών της πόλης μας, ωστόσο πρέπει να καταστεί σαφές, ότι για να διατηρηθούν σύγχρονες, ασφαλείς και όμορφες, θα πρέπει όλοι μας με αίσθημα ατομικής ευθύνης να σεβόμαστε και να προστατεύουμε τη δημόσια περιουσία».

Προηγούμενο άρθροΕπιστημονική Ημερίδα προς τιμήν του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών κυρού Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας– Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΠαρασκευή 1 Απριλίου – 3ο Τουρνουά Rapid ΣΟΝΦ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.