Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Νέας Ιωνίας, σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» διένειμαν 129 ζευγάρια παπούτσια σε παιδιά

0

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Νέας Ιωνίας, σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» διένειμαν 129 ζευγάρια παπούτσια σε παιδιά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων – δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Οι δικαιούχοι και τα παιδιά τους προσήλθαν στο Συνεδριακό Κέντρο για να δοκιμάσουν και να παραλάβουν τα παπούτσια που δικαιούνται, με τη βοήθεια των εργαζομένων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και των εκπροσώπων της Ένωσης «Μαζί για το παιδί».

Συγκεκριμένα, το «Μαζί για το Παιδί», ως επίσημος συνεργάτης της εταιρείας ΤΟΜS, διένειμε δωρεάν 129 ζευγάρια υποδήματα σε παιδιά προκειμένου να παίξουν, να πάνε σχολείο, αλλά και να αποφύγουν τα προβλήματα υγείας που δημιουργούνται από χρησιμοποιημένα ή ακατάλληλα παπούτσια.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας κα Ελένη Χατζή ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και της εταιρείας ΤΟΜS που προσέφεραν τα υποδήματα και τόνισε ότι η προσφορά, η βοήθεια και η συνδρομή όλων με κάθε διαθέσιμο μέσο και τρόπο είναι χρήσιμη και απαραίτητη σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες εποχές.

Οι κοινωνικές δομές του Δήμου μας συνεχίζουν να στηρίζονται στις ευγενικές χορηγίες, όπως αυτή της εταιρείας TOMS, προκειμένου να ανακουφιστούν οι συμπολίτες μας, και ιδίως σε μικρές ηλικίες, που διαβιούν σε αντίξοες συνθήκες.

Προηγούμενο άρθροΜε τις καθιερωμένες εκδηλώσεις τιμής και μνήμης ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής γιορτάζει την Εθνική Επέτειο της 25 ης Μαρτίου
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ – Υποδοχή Τιμίου Λειψάνου Αγίας Ελένης στον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αναργύρων Ν. Ιωνίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.