Συγκλονιστική η ανταπόκριση πολιτών και φορέων της Νέας Ιωνίας στο κάλεσμα του Δήμου για τη συγκέντρωση τροφίμων προς τον λαό της Ουκρανίας

0

Συγκλονιστική και πέρα κάθε προσδοκίας ήταν για μια ακόμη φορά η ανταπόκριση πολιτών και φορέων της Νέας Ιωνίας στο κάλεσμα του Δήμου για τη συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και άλλων προϊόντων πρώτης ανάγκης.

Από νωρίς το πρωί το Δημαρχείο της πόλης κατακλύστηκε από εκατοντάδες αγαθά που με αγάπη και αλληλεγγύη θα αποσταλούν άμεσα στον δοκιμαζόμενο από τον πόλεμο λαό της Ουκρανίας.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν είναι: Κουβέρτες, υπνόσακοι, είδη ατομικής υγιεινής, παιδικές τροφές, γάλατα, πάνες και φαρμακευτικό υλικό, όπως, αιμοστατικά, αλοιφές εγκαυμάτων, αντιϊσταμινικά φάρμακα, αντιπυρετικά, αντισηπτικά, γάζες, αντιφλεγμονώδη, επιστρώματα, ισοθερμικές κουβέρτες, λευκοπλαστ, παυσίπονα, σύριγγες με βελόνες, φλεβοκαθετήρες.

Τον συντονισμό της μεγάλης συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας είχε η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας παρουσία της Αντιδημάρχου Ελένης Χατζή.

Προηγούμενο άρθροΤέλος στην κανονική περίοδο με νίκη και 3η θέση για την ΑΕΚ
Επόμενο άρθροΘερμαινόμενος χώρος στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας (10/03 – 14/03)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.