Ένταξη του έργου «Ανάπλαση δικτύου κοινόχρηστων χώρων Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας» στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ»

0

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως σε συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου αποφάσισε στις 16 Μαρτίου 2022, την ένταξη του έργου «Ανάπλαση δικτύου κοινόχρηστων χώρων Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας» στις

 «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ», με ποσό χρηματοδότησης 415.558€.

 

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Λύσσανδρος Γεωργαμλής ανέφερε: «Οφείλω να ευχαριστήσω τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, για την αξιοσημείωτη δουλειά που έκαναν όσον αφορά την προετοιμασία και την υποβολή του σχετικού φακέλου στο Πράσινο Ταμείο. Το προσεχές διάστημα πρόκειται να παρουσιάσουμε αναλυτικότερα τις πτυχές αυτού του σημαντικού για την πόλη μας έργου».

 

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, δήλωσε σχετικά: «Το Πράσινο Ταμείο αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά πως είναι βασικός συνεργάτης των Δήμων στην προσπάθεια που γίνεται για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στις πόλεις μας. Η Δημοτική μας Αρχή συνεχίζει να αξιοποιεί κάθε διαθέσιμο εργαλείο ώστε να καταστήσουμε τη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα πόλη πρότυπο. Το εν λόγω έργο με χαρά ανακοινώνουμε πως αφορά μία ευρεία ανάπλαση στη Νέα Χαλκηδόνα. Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο Στάθη Σταθόπουλο αλλά και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου για την έως σήμερα εξαιρετική συνεργασία μας».

Προηγούμενο άρθροΝέο κύκλο εξετάσεων για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού πραγματοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής
Επόμενο άρθροΣημαντική ανακοίνωση Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.