Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας διαρκώς στο πλευρό των επαγγελματιών της πόλης

0

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο/η πως ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, στο πλαίσιο των δράσεων στήριξης των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται και διαμένουν στα όρια του Δήμου, θα παρέχει συνεχή ενημέρωση για τα διάφορα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους επικοινωνώντας ηλεκτρονικά στο ακόλουθο email: research@dimosfx.gr

Η ενημέρωση θα πραγματοποιείται σε εβδομαδιαία βάση, εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον με προγραμματισμένα ραντεβού. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων, τα ραντεβού θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά.

Ο Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακής Πολιτικής Θ. Λέκκας ανέφερε σχετικά: «Όπως έχει επισημανθεί και από τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Γ. Βούρο, η στήριξη και η ενημέρωση των συμπολιτών μας και των επιχειρήσεων της πόλης για τα τρέχοντα χρηματοδοτικά εργαλεία είναι ιδιαίτερα σημαντική, για την τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας, την μείωση της ανεργίας και την ενίσχυση της τοπικής αγοράς. Για τον σκοπό αυτό και στα πλαίσια του ευρύτερου σχεδιασμού μας για την στήριξη του μικρομεσαίου κυρίως επαγγελματία, δημιουργούμε ένα νέο εργαλείο επικοινωνίας και ενημέρωσης για τις επιχειρήσεις της πόλης. Όποιος διατηρεί επιχείρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα και ενδιαφέρεται να μάθει εάν υπάρχουν χρηματοδοτήσεις που αφορούν τον κλάδο του, αφιερώνοντας λίγα λεπτά από τον χρόνο του μπορεί να στείλει σχετικό αίτημα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί του, προκειμένου να συνδράμουμε στην αξιοποίηση των τρεχόντων προγραμμάτων και χρηματοδοτήσεων».

Προηγούμενο άρθροΑποστολή εισήγησης Οικονομικής Υπηρεσίας Δήμου επι Εναλλακτικής Πρότασης Δημ. Συμβούλων για τα τέλη Καθαριότητας και Φωτισμού Ετους 2022 (Μοναδικό θέμα Η.Δ. Αποψινής τακτικής συνεδρίασης Δ.Σ.-Ωρα 7 Μ.Μ.)
Επόμενο άρθροΑποστολή εισήγησης Οικονομικής Υπηρεσίας Δήμου επι Εναλλακτικής Πρότασης Δημ. Συμβούλων για τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού έτους 2022 Μοναδικό θέμα Η.Δ. Αποψινής τακτικής συνεδρίασης Δ.Σ.-Ωρα 7 Μ.Μ.)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.