Νέα δράση – δωρεάν rapid tests στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας (14/02/2022)

0

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως έπειτα από σχετικές ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022, από τις 09:00 έως τις 14:30, θα πραγματοποιηθεί μία ακόμη δράση δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests – covid 19) στο Δήμο μας.

Η δράση  θα γίνει σε συνεργασία με εξειδικευμένα κλιμάκια ιατρών και νοσηλευτών της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), στο χώρο του  πρ. στρατιωτικού εργοστασίου στο πάρκο Γ. Αποστολάκιης (Βάρναλη & Περικλέους) στη Νέα Χαλκηδόνα.

  • Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να κάνουν το δωρεάν τεστ θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.
  • Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.

Η προσπάθεια για τον περιορισμό της διασποράς του ιού είναι διαρκής, με στοχευμένες δράσεις και προληπτικά μέτρα για την καλύτερη δυνατή προστασία του συνόλου των συμπολιτών μας αλλά και των εργαζομένων του Δήμου μας.

Προηγούμενο άρθροΣεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και Χρήσης Απινιδωτή – Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΣύνταξη Στρατολογικού Πίνακα Κλάσεως 2027 (γεννηθέντων το έτος 2006)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.