Μόνος πρώτος ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας

0

Μόνος πρώτος ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας

Τα σκήπτρα στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ πέρασαν ξανά στα χέρια του Άτταλου!

Η ομάδα της Β. Φιλαδέλφειας επιβλήθηκε με 4-0 απέναντι στα Βριλήσσια και σε συνδυασμό με την απώλεια του Χολαργού στο Ελληνικό, κατάφερε να μείνει μόνη στην πρώτη θέση. Μόλις επτά λεπτά χρειάστηκε ο Κιρτζιαλίδης, στην παρθενική του εμφάνιση με τη νέα του ομάδα, για να πετύχει το πρώτο του γκολ με κοντινό σουτ (1-0). Πέντε λεπτά αργότερα (12′) ο Αγοραστός εκμεταλλεύθηκε ολιγωρία στην άμυνα των φιλοξενούμενων σε εκτέλεση κόρνερ και με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-0. Το έργο των γηπεδούχων είχε γίνει, πλέον, αρκετά πιο εύκολο για τον Άτταλο, ο οποίος βρήκε άλλα δύο γκολ στο δεύτερο μέρος. Στο 67ο λεπτό ο Δήμας πέτυχε υπέροχο προσωπικό γκολ, με ντρίμπλα απέναντι σε αμυντικό και πλασέ στο «Γ» για το 3-0, ενώ στο 86′ ο Καραγιάννης με πλασέ έπειτα από ατομικό λάθος αντιπάλου του, διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητές: Σύψας, Μαρκαντωνάτος-Κασίδης

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Βαγγέλης Γαλάνης): Τικταπανίδης, Σταύρου, Γκιώνης, Κοτσαλάς, Αγοραστός, Παληγεώργος (70′ Στεφανής), Ταμπάκης (70′ Μπουρντένης), Δήμας (81′ Μπουτίβας), Κιρτζιαλίδης (81′ Κέσκος), Μιράκα (52′ Καραγιάννης), Αγκόλι

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Μιχάλης Λυκερίδης): Τζιβελέκης, Παπουτσής (55′ Αυγερόπουλος), Κόκκινος (81′ Γεωργάτζε), Γκρέκος, Δημητρέλος, Τρυφέρης (70′ Νικολά), Μότσιος, Τίγκας, Παπαδημητρόπουλος, Μακρής (80′ Κουρής), Γκιωνάι (46′ Αραμπατζής).

πηγή

Προηγούμενο άρθροΥπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και το Δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας Γ. Βούρο η προγραμματική σύμβαση για τη μελέτη επισκευής της γέφυρας στην οδό Βρυούλων
Επόμενο άρθροΔελτίο Τύπου 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.