Δίκτυο Γυναικών Ν.Φιλαδέλφειας- Ν.Χαλκηδόνας και ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ είπαν ΟΧΙ στη βία έμφυλη ή οπαδική

0

«Λέμε ΟΧΙ στη ΒΙΑ έμφυλη ή οπαδική – Θα την ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ είμαστε ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ».

Το Σάββατο 19.02.22, στην έναρξη του  εντός έδρας  αγώνα του Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΣ απέναντι στον Αστέρα Ζωγράφου, στο γήπεδο του Κόκκινου Μύλου (Αχιλλέα), οι παίκτες της ομάδας της πόλης μας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας πανό με το σύνθημα της δράσης. Τους παίκτες πλαισίωναν μικρά παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου που ύψωσαν πολύχρωμα χαρτόνια όπου αναγράφονταν τα ονόματα των θυμάτων της έμφυλης και της οπαδικής βίας.
Οι δύο φορείς έστειλαν σαφές μήνυμα πως κανένας και καμιά δεν είναι μόνος/μόνη απέναντι σε κακοποιητικές συμπεριφορές, πως συλλογικά σαν κοινωνία θα δώσουμε τη μάχη για να εξαλειφθεί η βία, έμφυλη ή οπαδική. Πως πρέπει αυτό να το μάθουμε στα παιδιά μας. Μόνο έτσι, όλοι/όλες μαζί θα νικήσουμε. Για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα, για να μην γραφτούν ακόμα περισσότερα ονόματα στη μακρά λίστα του αίματος.

Για την ιστορία, η ομάδα του Αττάλου επικράτησε των αντιπάλων με σκορ 6-0.

Την δράση τίμησαν με την παρουσία τους οι δημοτικοί σύμβουλοι:
Γιώργος Αναγνώστου
Γιάννης Ουσταμπασίδης
Ευτυχία Παπαλουκά

Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ : Προχωρούν οι Εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια – Βίντεο
Επόμενο άρθροΣτις πιθανές έδρες για να φιλοξενήσουν τον τελικό του Conference League το νέο Γήπεδο της ΑΕΚ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.