Τεράστια νίκη τίτλου για τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας επι του Ηρακλείου

0

Τεράστια νίκη, που δεν αποκλείεται να αποδειχθεί καθοριστική στη μάχη τίτλου στον 2ο όμιλο, πανηγύρισε ο Άτταλος στο γήπεδο της Πρασίνου Λόφου και διατηρήθηκε στην κορυφή της κατάταξης!

Η ομάδα της Ν. Φιλαδέλφειας επικράτησε με 2-0 του Ηρακλείου, που από την άλλη βλέπει την υπόθεση «σωτηρία» να δυσκολεύει. Η πρώτη μεγάλη στιγμή στο παιχνίδι ανήκε στους γηπεδούχους και καταγράφηκε στο 25ο λεπτό, όταν ο Χρήστου «σημάδεψε» δοκάρι με δυνατό σουτ από πλεονεκτική θέση. Έξι λεπτά μετά (31′) και κόντρα στη ροή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα, όταν ο Κιρτζιαλίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Αγοραστής από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε στα δίχτυα για το 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άτταλος εδραίωσε το προβάδισμά του, όταν σε μία αντεπίθεση στο 76ο λεπτό, ο Καραγιάννης σκόραρε με κοντινή κεφαλιά για το 0-2 έπειτα από αρχική απόκρουση του Ντάλλα σε δυνατό σουτ του Μπουρντένη. Στα τελευταία λεπτά και παρά την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Ηρακλείου δεν άλλαξε κάτι, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Περράκη να δίνει το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς στις τάξεις των φιλοξενούμενων!

Διαιτητές: Περράκης, Νιδριώτης-Α. Φωτόπουλος

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Λουκάς Ρόπας): Ντάλλας, Καρώνης, Καλιακούδας, Ιωαννίδης, Βακερλής, Παρασκευάς (80′ Αλεξιάς), Αυγέρης (19′ λ.τρ. Ηλιακίδης (80′ Β. Λιαπίδης)), Χρήστου, Σταυρογιάννης, Υφαντής (55′ Τελχάι), Αντωνόπουλος

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Βαγγέλης Γαλάνης): Τικταπανίδης, Σταύρου, Μπούτιβας (90′ Γκιώνης), Κοτσαλάς, Αγοραστός, Παληγεώργος, Κιρτζιαλίδης (60′ Καραγιάννης), Κέσκος (85′ Στεφανής), Μπουρντένης, Κοβάνης (60′ Μποζινάκης), Μιρακα (90′ Σταθακόπουλος).

πηγη

Προηγούμενο άρθροΑναρτήθηκε στην Ιστοσελίδα του Δήμου η “Πράξη Εφαρμογής της Πολεοδομικής Μελέτης της Μπριτάνια” – Σημερινό βίντεο Εργασιών
Επόμενο άρθροΣεραφείδειο Γήπεδο ΑΕΚ Σπάτα – Βίντεο με την πρόοδο των εργασιών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.