Κοπή πίτας 2022 Φιλοζωϊκού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας Σήμερα Κυριακή 13/2 στις 16 00

0
Κοπή πίτας 2022 Φιλοζωϊκού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας
Σήμερα Κυριακή 13/2 στις 16 00
Η ενημέρωση του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας
Σήμερα Κυριακή 13/2/22 και ώρα 16:00 , σας περιμένουμε στο καταφύγιο μας για μια ιδιαίτερα τρυφερή εκδήλωση που διοργανώνεται κάθε χρόνο ανελλιπώς .
Θα μαζευτούμε, λοιπόν για την κοπή της Σκυλόπιτας, της πίτας για τα αγαπημένα μας πλάσματα.
Το τυχερό σκυλάκι που θα του τύχει το φλουρί θα έχει σαν δώρο μια ιδιαίτερη λιχουδιά μαζί με την ελπίδα το φλουρί αυτό να λειτουργήσει σαν γούρι ώστε να βρεθεί σύντομα ένα σπίτι που θα του χαρίσει αγάπη και ασφάλεια για το υπόλοιπο της ζωής του.
Δεν θα μείνουμε όμως και εμείς παραπονεμένοι.
Θα κόψουμε και τη δικιά μας πίτα, που θα προσφέρεται με τσάι, καφέ ή σοκολάτα, σε μια συμβολική τιμή συμμετοχής.
Και βέβαια, στην εκδήλωση θα υπάρχουν οι μπλούζες, τα φούτερ και οι ζακέτες του Συλλόγου, ενώ θα γίνει και η κλήρωση της λαχειοφόρου που τρέχει από τα Χριστούγεννα.
Θα περιμένουμε με χαρά να βρεθείτε όπως πάντα κοντά μας.
Θα νιώσουμε μεγάλη συγκίνηση αν στην εκδήλωση μας παρευρεθούν και οι ξεχωριστοί άνθρωποι που υποστηρίζουν με συνέπεια και αγάπη τα αδέσποτα σκυλάκια μας με το πρόγραμμα της εικονικής υιοθεσίας. Αγαπημένοι μας εικονικοί γονεις θα ήταν υπέροχο να «ταΐσετε » εσείς το σκυλο παιδάκι σας , με τα χεράκια σας , το κομμάτι του από την τυχερή σκυλοπιτα
Σας περιμένουμε !!
Προηγούμενο άρθροCEΡΑΦEΙΔΕΙΟ Στάδιο
Επόμενο άρθροΚοπή πίτας της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «ΝΦ-ΝΧ Πολιτών Πολιτεία» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιάννη Βούρο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.