Πρόσφατη συνέντευξη Κώστα Μπίγαλη , ο οποίος μιλά και για την ενασχόληση του με το Δήμο ΝΦ-ΝΧ

0

Ο Κωστας Μπίγαλης είναι αυτό που λέμε… μια κατηγορία μόνος του. Τραγουδοποιός, ερμηνευτής, ηθοποιός, με συνεργασίες από τον Μίμη Πλέσσα και τη Μαντώ μέχρι τον Νίκο Μαστοράκη και τον Αντονι Χόπκινς.

Στις εξομολογήσεις του στην εφημερίδα «Espresso» αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, πώς σχετίζεται το νέο γήπεδο της ΑΕΚ με την ενασχόλησή του με τα κοινά, ενώ ανακοινώνει ότι ο ίδιος και η Μαριάννα Ευστρατίου σχεδιάζουν να κάνουν μουσικό comeback ως Big Alice.

Σχετικά πρόσφατα ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος σας όρισε αντιδήμαρχο Πρασίνου και Αλσους του δήμου. Πώς κυλά η ενασχόλησή σας με τα κοινά από αυτό το πόστο;

Ασχολήθηκα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση τυχαία, περισσότερο για να βοηθήσω σε σχέση με το γήπεδο της ΑΕΚ. Μου το ζήτησαν κι επειδή έχω μια συναισθηματική σχέση με την ομάδα και λόγω του προέδρου της, του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος έκανε μια μεγάλη προσπάθεια, δέχτηκα. Ολοι οι αεκτζήδες χρωστάμε το νέο, καταπληκτικό γήπεδο της ΑΕΚ που θα εγκαινιαστεί τώρα στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Δεν θα γινόταν τίποτα χωρίς αυτόν. Ετσι βρέθηκα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, για να συμβάλω σε αυτόν τον σκοπό και να βοηθήσω τον Γιάννη Βούρο, με τον οποίο είμαστε φίλοι από παιδιά. Με περίμενε όμως μια μεγάλη έκπληξη, αφού οι συνδημότες μου με τίμησαν βγάζοντάς με πρώτο σε ψήφους στη Νέα Χαλκηδόνα. Επί δύο χρόνια ήμουν απλός δημοτικός σύμβουλος με δική μου επιλογή και, όταν πριν από περίπου δύο μήνες, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου παραιτήθηκε αιφνιδίως, έμεινε η θέση κενή και με παρακάλεσε ο δήμαρχος να πάρω τη θέση του, κάτι που δέχτηκα για να βοηθάω τους συνδημότες μου.

Διαβάστε ολη την συνέντευξη του εδώ 

Προηγούμενο άρθροΔιαμαρτυρία της Original21 στην Πλ.Πατριάρχου Ν.Φιλαδέλφεια – Έκλεισε ο δρόμος ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο
Επόμενο άρθροΕνημέρωση : Self tests στα σχολεία – Οι κινήσεις του Δήμου ΝΦ-ΝΧ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.