Ο εορτασμός των Θεοφανείων στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0

Με κατάνυξη, με την λαμπρότητα που επιβάλλει η παράδοση, αλλά και με τήρηση των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων, εορτάσθηκαν την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022, τα Άγια Θεοφάνεια στους Ιερούς Ναούς της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Μετά το πέρας της Ακολουθίας του Όρθρου και της Θ. Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου & Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ τέλεσε την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού και τον καθαγιασμό των Υδάτων στη λίμνη του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας, με την συμμετοχή κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ανέων κ. Μακαρίου, του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου, Αντιδημάρχων, μελών του Δημοτικού και των Κοινοτικών Συμβουλίων, εκπροσώπων τοπικών συλλόγων και φορέων καθώς και αρκετών συμπολιτών μας.

Χρόνια πολλά, με υγεία και φώτιση σε όλες και όλους!

Προηγούμενο άρθροΤα Άγια Θεοφάνεια στην Ι.Μ. Νέας Ιωνίας – Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού και τον καθαγιασμό των υδάτων στη λίμνη του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΤέταρτος κύκλος διαλέξεων φιλοσοφίας με κύρια θεματική “Η Φιλοσοφία σύμβουλος της ζωής του ανθρώπου. Ο πρώτιστα πρακτικός χαρακτήρας της.”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.