Η δράση των δωρεάν προληπτικών ελέγχων (rapid tests – covid 19) συνεχίστηκε σήμερα απο τον Δήμο ΝΦ-ΝΧ

0
Η δράση των δωρεάν προληπτικών ελέγχων (rapid tests – covid 19) συνεχίστηκε σήμερα απο τον Δήμο ΝΦ-ΝΧ
Η ενημέρωση απο τον Δήμο ΝΦ-ΝΧ
Ξεκίνησε και θα συνεχιστεί έως τις 3μμ, η δράση των δωρεάν προληπτικών ελέγχων (rapid tests – covid 19), στην αίθουσα εκδηλώσεων του π. στρατιωτικού εργοστασίου στο πάρκο Γ. Αποστολάκης της Νέας Χαλκηδόνας (Βάρναλη και Περικλέους).
➡️ Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να κάνουν το δωρεάν τεστ θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.
Η προσπάθεια για τον περιορισμό της διασποράς του ιού είναι διαρκής, με στοχευμένες δράσεις και προληπτικά μέτρα για την καλύτερη δυνατή προστασία του συνόλου των συμπολιτών μας αλλά και των εργαζομένων του Δήμου μας.
Διαβάστε και εδώ 
Προηγούμενο άρθροΜε άμυνα απο ατσάλι η ΦΕΑ πέτυχε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της
Επόμενο άρθροΣε μία σεμνή και συγκινητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο: «Μικρασία -Αλησμόνητες Πατρίδες».
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.