Αποχαιρετισμός της συναγωνίστριας Νίτσας Παπανικολάου

0

Η Ομάδα Γυναικών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, με βαθιά θλίψη αποχαιρετά την συναγωνίστρια Νίτσα Παπανικολάου, που έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών.

Η συναγωνίστρια πρωτοστάτησε στην δημιουργία του Συλλόγου Γυναικών Νέας Φιλαδέλφειας και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ΟΓΕ. Διετέλεσε τη δεκαετία του 1990 μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ, καθώς υπήρξε και μέλος του Προεδρείου της.

Η συναγωνίστρια με μαχητικό πνεύμα ήταν πάντα μπροστά στους αγώνες και αγωνίστηκε για την ισοτιμία και τη χειραφέτηση των γυναικών, για την απελευθέρωσή τους από κάθε κοινωνική ανισότητα. Μεγάλη ήταν επίσης η συμβολή της στη δημιουργία ΚΑΠΗ και βρεφονηπιακών σταθμών στην περιοχή μας.

Συνεχίζουμε με αισιοδοξία στον δρόμο του συλλογικού αγώνα, για την ισχυροποίηση του ριζοσπαστικού γυναικείου κινήματος που υπερασπίστηκε η συναγωνίστρια μας Νίτσα όλη της τη ζωή. Θα αποτελεί πάντα έμπνευση και παράδειγμα για όλες μας.

Το ΔΣ, 27/01/ 2022

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση δημ.Συμβουλίου Τετάρτη 2.2.2022 – ΩΡΑ 7 M.M.
Επόμενο άρθροΔωρεάν καθημερινά rapid covid tests για τους μαθητές του Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.