Αισιο τέλος για το σκυλάκι που χάθηκε στη Λ.Δεκελείας στο ύψος της Χαλκηδόνας – Βρέθηκε ο Ιδιοκτήτης του

0

Αισιο τέλος για το σκυλάκι που χάθηκε στη Λ.Δεκελείας στο ύψος της Χαλκηδόνας – Βρέθηκε ο Ιδιοκτήτης του

Αναγνώστρια της εφημερίδας μας , μας ειχε στειλει μήνυμα πριν απο 5 ημέρες οτι βρήκε το σκυλάκι καλα στην υγεία του αλλα χωρίς τον ιδιοκτήτη του,  ο οποίος αναζητείται .

Να θυμηθούμε την ανάρτηση της εδώ

Σήμερα η υπόθεση είχε αίσιο τέλος το μήνυμα της αναγνώστριας μας την οποία ευχαριστούμε:

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη προθυμία σας και που μου απαντήσατε! Μόλις πριν λίγο βρέθηκε ο ιδιοκτήτης!! Το σκυλάκι είχε μεταφερθεί στο φιλοζωικό σύλλογο νέας Φιλαδέλφειας και μέσω κοινοποιήσεων ευτυχώς η ιστορία είχε αίσιο τέλος! Ο ιδιοκτήτης είναι καθοδον για να τη πάρει!
Ωστόσο ευχαριστώ πολύ για τη προθυμία σας και πάλι!

Προηγούμενο άρθροΣημερινή αναβολή – Τέταρτος κύκλος διαλέξεων φιλοσοφίας με κύρια θεματική “Τεχνολογία και αποπροσωποποίηση της καθημερινότητας”
Επόμενο άρθροΈκκληση απο αναγνώστρια μας Οδός Λαχανά,μπροστά από το 4ο Δημοτικό σχολείο – Υπάρχει φόβος διακοπής ρεύματος και ηλεκτροπληξίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.