Ο Δήμος Νέας Ιωνίας συνεχίζει το πρόγραμμα της Ανακύκλωσης Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού

0
236

Έχετε κατεστραμμένες οικιακές συσκευές, φωτιστικά, τηλέφωνα που δεν τα χρειάζεστε; Μην τα αφήνετε στον δρόμο! Τηλεφωνήστε στο 2221034885 και ερχόμαστε στην πόρτα σας!

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία και το σεβασμό του στην προστασία του περιβάλλοντος, συνεχίζει το πρόγραμμα της Ανακύκλωσης Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (Α.Η.Η.Ε.), συνεργάζεται με την εταιρεία «ΟΙΚΟ-ΚΥΚΛΙΟΣ ΑΒΕΕ», η οποία έχει αναλάβει την κατ΄ οίκον περισυλλογή των κατεστραμμένων ή μη λειτουργικών ειδών ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού και τη μεταφορά τους σε εγκεκριμένο σύστημα συλλογής και επεξεργασίας αποβλήτων, σύμφωνα με το θεσμικό και νομικό πλαίσιο που ισχύει στην Ελλάδα.

Απώτερος στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, η προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας από βλαβερές ουσίες, η εξοικονόμηση ενέργειας και η μείωση των εκπομπών αερίου που συμβάλλουν στο φαινόμενο του Θερμοκηπίου.

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας έχει ήδη τοποθετήσει ειδικούς κάδους στα κάτωθι επιλεγμένα σημεία της πόλης, όπου οι πολίτες μπορούν να αφήνουν τις μικροσυσκευές που προορίζονται για ανακύκλωση. Συγκεκριμένα:

• 2 κάδοι για μικροσυσκευές και 1 κάδος λαμπτήρων στο Δημοτικό Στάδιο Ν.Ιωνίας – Ομορφοκλησσιάς και Εθνικής αντιστάσεως
• 1 τροχήλατος κάδος για μικροσυσκευές και 1 κάδος λαμπτήρων στην Κοινωνική Υπηρεσία – Καρολίδου 4 (στην είσοδο στο ισόγειο)
• 1 τροχήλατος κάδος για μικροσυσκευές και 1 κάδος λαμπτήρων στον Αθλητικό οργανισμό – Λεωφόρος Ηρακλείου 268 (στην είσοδο στο ισόγειο)
• 1 τροχήλατος κάδος για μικροσυσκευές και 1 κάδος λαμπτήρων στο ΚΑΠΗ Καλογρέζας – Βοσπόρου 121 (στα σκαλιά προς το υπόγειο)
• 1 κάδος λαμπτήρων στο Δημαρχείο – Αγίου Γεωργίου 40

Όσοι πολίτες (ιδιώτες ή επαγγελματίες) επιθυμούν να ανακυκλώσουν ογκώδεις ηλεκτρικές συσκευές, μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με τον εκπρόσωπο της εταιρείας, για την άμεση παραλαβή τους.

Επιπλέον, η εταιρεία αναλαμβάνει με δικά της μέσα, προσωπικό και εξοπλισμό, χωρίς καμία χρέωση αλλά και οιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση, να συλλέγει από τους χώρους κατοικίας ή εργασίας τις προς ανακύκλωση συσκευές.

Τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας είναι:
Τηλ +30 2221034885
Κιν: +30 6951683885
Φαξ: +30 2221034984
Email: info@oikokiklios.gr
Website: www.oikokiklios.gr

πηγη

Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ : Βίντεο με την πρόοδο των εργασιών
Επόμενο άρθροΧωρίς ηλεκτρικό ρεύμα είναι αναγκασμένοι να κάνουν μάθημα οι μαθητές του 3ου  Δημοτικού και του 6ου Γυμνάσιου του Δήμου Νέου Ηρακλείου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.