Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του ΣΟΝΦ την Κυριακή 30 Γενάρη

0
Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου , και  ώρα 17.30 θα πραγματοποιηθεί η τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του ΣΟΝΦ   στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας  (Νίκου Τρυπιά 45) με θέματα:
  • Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του σωματείου για τη διαχειριστική χρήση του έτους 2021, λογοδοσία πεπραγμένων για το 2021 και προϋπολογισμός 2022, έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Τροποποίηση καταστατικού
  • Διάφορα θέματα
  • Αρχαιρεσίες προς εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Υποψηφιότητες για Πρόεδρο, Διοικητικό Συμβούλιο και Εξελεγκτική Επιτροπή υποβάλλονται στα μέλη του ΔΣ ή  στο email  του του ΣΟΝΦ (sonfilad@yahoo.gr)  μέχρι την Παρασκευή 28 Γενάρη.

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),
Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 – τηλ  2117056447  –  www.sonf.gr

Προηγούμενο άρθροΜε τηλεκπαίδευση τα σχολεία αύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου κλειστοί βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του Δήμου
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση Ι.Μητρόπολης – Εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας στη Νέα Ιωνία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.