Γήπεδο ΑΕΚ : Βίντεο με την πρόοδο των εργασιών Βορειανατολικής πλευράς – Ξεκινάει η τοποθέτηση δερμ.καθισμάτων τις σουίτες

0

πρωτοχρωνιάτικο βίντεο απο την Νέα Φιλαδέλφεια με ολες τις εργασίες οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη στην βορειανατολική πλευρά του νέου Γηπέδου της ΑΕΚ επι του Αλσους και συγκεκριμένα εργασίες που αφορούν την αρχιτεκτονική επένδυση των εξωτερικών χώρων της “Αγιά Σοφιάς”.

 

Δείτε τo σημερινό (1/1/2022) Πρωτοχρονιάτικο βίντεο απο την Νέα Φιλαδέλφεια μεσα απο το aekidea.org   , οπου μπορείτε να μαθαίνετε ολα τα τελευταία νέα απο τα τμήματα της ΑΕΚ και καθημερινή ενημέρωση απο τις εργασίες που γίνονται για την κατασκευή του νέου Γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια

ΔΙΑΒΆΣΤΕ & ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΕΔΏ 

Προηγούμενο άρθρο1η Θ. Λειτουργία για το νέο έτος στον Ι. Καθεδρικό Ναό της Νέας Φιλαδέλφειας (Παναγίτσα).
Επόμενο άρθροΕυχές απo την Λαϊκή Συσπείρωση Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.