Την αναβολή του αθηναϊκού ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ζητάει η αστυνομία

0

H ΕΛ.ΑΣ ζήτησε να αναβληθούν τα ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Ιωνικός-ΠΑΟΚ, καθώς θα είναι επιφορτισμένη με την επίσκεψη του πάπα Φραγκίσκου και την αστυνόμευση για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου!

Την αναβολή του αθηναϊκού ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, αλλά και του αγώνα Ιωνικός-ΠΑΟΚ, ζήτησε η Ελληνική Αστυνομία! Μετά την δυσκολία ορισμού του ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια (διακόπηκε λόγω ομίχλης) λόγω του Πάπα και της χρήσης του ΓΣΠ από το Υπουργείο Εξωτερικών, πρόβλημα αντιμετωπίζει και το ελληνικό ποδόσφαιρο αφού μετά την Κύπρο ο Πάπας θα ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισότερα εδώ

Προηγούμενο άρθροNέα αυστηρότερα μέτρα – Από το μπλόκο σε εστίαση και ψυχαγωγία στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των 60αρηδων
Επόμενο άρθροΤα στιγμιότυπα της μεγάλης νίκης του πρωτοπόρου Άτταλου στα Σούρμενα με γκολ στο 93′
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.