Αγορά αυτοκινήτου για την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας για την στήριξη και ενίσχυση του έργου της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, προχωρήσαμε στην αγορά επιβατικού αυτοκινήτου, που θα εξυπηρετεί τους ωφελούμενους της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Η αγορά του αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε με την προσφορά του 50% της αντιμισθίας των αιρετών στελεχών της Δημοτικής μας Αρχής (Προέδρου Δ.Σ., Αντιδημάρχων, Προέδρου Κοινωφελούς Επιχείρησης, Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων), όπως είχε ανακοινωθεί σχετικά τον Απρίλιο του 2020.

Θυμίζουμε πως την ίδια περίοδο ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος είχε προσφέρει το 50% της αντιμισθίας του στον κοινό λογαριασμό που είχε δημιουργήσει η ΚΕΔΕ για την αντιμετώπιση του Covid -19, προτείνοντας τότε το ποσό που θα συγκεντρωνόταν να αξιοποιηθεί για τη δημιουργία και τον εξοπλισμό νέων μονάδων εντατικής θεραπείας.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προαγωγής της Δημ. Υγείας και Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρος Μπερδέσης δήλωσε σχετικά: «Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ελλείψεις που υπάρχουν στο Δήμο μας και τα ζητήματα που πρέπει να επιλύσουμε ώστε οι υπηρεσίες μας να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα αιτήματα των συμπολιτών μας. Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε από τον Σεπτέμβριο του 2019 και σταδιακά, βήμα, βήμα είμαι πεπεισμένος πως θα τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος ανέφερε: «Έχω επισημάνει πολλές φορές τη σημασία που δίνουμε ως Δημοτική Αρχή στη λειτουργία, την επέκταση και την αναβάθμιση των υπηρεσιών εκείνων που σχετίζονται με τις ευπαθείς, τις ευάλωτες ομάδες των συμπολιτών μας, τόσο στις προϋπάρχουσες δομές, όπως τα κοινωνικά μας παντοπωλεία, το κοινωνικό φαρμακείο, το κοινωνικό ενδυματοπωλείο, το ΚΗΦΗ, τα ΚΑΠΗ κλπ, όσο και στις νέες, όπως λ.χ. το κοινωνικό μας εστιατόριο. Κάθε μέρα που περνά αναζητούμε με τους αρμόδιους αντιδημάρχους και τα στελέχη του Δήμου τους τρόπους εκείνους και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που απαιτούνται για να υλοποιήσουμε τις σκέψεις μας και το σχέδιό μας. Είδαμε όλοι μας κατά την διάρκεια της πανδημίας πόσο σημαντικός και κρίσιμος είναι ο ρόλος των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων καθώς και το έργο των εργαζομένων σε αυτές. Αυτό το έργο οφείλουμε να το στηρίζουμε και να το ενισχύουμε με κάθε τρόπο».

Διαβάστε σχετικά και εδώ

Προηγούμενο άρθροΧριστούγεννα στην πόλη μας – Χριστούγεννα στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθρο«Ενας ονειροπόλος δράκος» του Γιάννη Βούρου στο θέατρο ΠΑΝΘΕΟΝ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.