Συμμορία λήστεψε ανήλικους με την απειλή μαχαιριού στο αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας

0
Συμμορία νεαρών κακοποιών λήστεψε δύο ανήλικους με την απειλή μαχαιριού στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας. Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, έξι άτομα επιτέθηκαν στους 17χρονους μαθητές

Συμμορία νεαρών κακοποιών  ληστεψε δύο ανήλικους με την απειλή μαχαιριού στο Άλσος της Νέα Φιλαδέλφειας  Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O , έξι άτομα επιτέθηκαν στους 17χρονους μαθητές το βράδυ του Σαββάτου.

Οι δύο φίλοι ενώ περπατούσαν στο πεζοδρόμιο, τους προσέγγισαν οι ληστές, και ένας από την παρέα έβγαλε μαχαίρι και τους ζήτησε χρήματα και κινητά τηλέφωνα. Τα θύματα χωρίς να προβάλουν καμία αντίσταση, έδωσαν τα κινητά τους τηλέφωνα στους δράστες που χάθηκαν στο σκοτάδι με τα κλοπιμαία.

Οι ανήλικοι μαθητές ενημέρωσαν την Αστυνομία και περιέγραψαν τα χαρακτηριστικά των ληστών στους αξιωματικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας. Σύμφωνα με τα θύματα οι δράστες ήταν Έλληνες, ηλικίας 18 έως 20 ετών, φορούσαν μαύρα ρούχα με κουκούλα, και μάσκες κορονοϊού.

πηγη

Προηγούμενο άρθροΞεκινησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της μεγάλης υπογειοποίησης Φωκών – Π.Κωνσταντίνου
Επόμενο άρθροΣυγκέντρωση Χριστουγεννιάτικων δώρων από το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.