Κανονικά θα διεξαχθεί το αθηναϊκό ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟ

0

Κανονικά θα διεξαχθεί το ντέρμπι μετά και από παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη . Η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε και επίσημη ανάρτηση για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη 12η αγωνιστική της SuprLeague  , επιβεβαιώνοντας ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά, χωρίς αναβολή ή αλλαγή ώρας.

Το αίτημα της αστυνομίας για μεταφορά του αγώνα σε άλλη ημερομηνία, έφερε αντιδράσεις από όλους και ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε προσωπικές επαφές για να λυθεί το ζήτημα ομαλά. Η απόφαση ήταν τελικά να μην αλλάξει ο προγραμματισμός για το ντέρμπι και η Ένωση ενημέρωσε σχετικά τους οπαδούς της μέσα από τα social media.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Προηγούμενο άρθροΒράβευση των μαθητών των σχολείων της πόλης μας που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς του Δήμου με αφορμή τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821!
Επόμενο άρθροΑποκλειστική συνέντευξη στην Fx-news – Γιάννης Βουρος: “Σε λίγο καιρό θα γίνουν τα εγκαίνια ενός σπουδαίου έργου”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.