Fx-news | Εφημερίδα |ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

Αγορά νέου οχήματος και ετήσιος απολογισμός της Δημοτικής Αστυνομίας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως εδώ και λίγες ημέρες έπειτα από σχετικές ενέργειες της Δημοτικής Αρχής ολοκληρώθηκε η αγορά ενός νέου οχήματος για την εξυπηρέτηση των αναγκών της Δημοτικής μας Αστυνομίας.

Η απόκτηση του οχήματος εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο του προγραμματισμού του Δήμου μας για την ενίσχυση του έργου της Δημοτικής Αστυνομίας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Όσον αφορά τον απολογισμό του έργου της για το έτος 2021 και βάσει των αρμοδιοτήτων του, όπως αυτές καθορίζονται από το άρθρο 1 του Ν. 3731/2008,  το Αυτοτελές Τμήμα της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου μας ασχολήθηκε με τα ακόλουθα αντικείμενα:

Αποσύρθηκαν σαράντα ένα (41) εγκαταλελειμμένα ΙΧ επιβατικά και φορτηγά αυτοκίνητα και παραδόθηκαν στην εταιρεία RECARS με την οποία έχουμε σύμβαση.

Αποσύρθηκε μία (1) εγκαταλελειμμένη βάρκα, δύο (2) εγκαταλελειμμένα τρέϊλερ και επτά (7) εγκαταλελειμμένες μοτοσικλέτες τα οποία παραδόθηκαν στη ΔΔΔΥ.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας & Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρος Μπερδέσης δήλωσε σχετικά: “Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να προσφέρουμε στα στελέχη της Δημοτικής μας Αστυνομίας όλα τα απαραίτητα “εργαλεία” ώστε να επιτελούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το έργο τους. Στο ίδιο πλαίσιο θα κινηθούμε και τη νέα χρονιά, προσπαθώντας και σε αυτόν τον τομέα δράσης μας να βελτιώσουμε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας”.

Διαβάστε σχετικά και εδώ

Exit mobile version