2.000.000 € στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας για την «Αστική ανάπλαση και προστασία περιβάλλοντος περιοχής ιστορικού κέντρου Δημοτικής Ενότητας Νέας Φιλαδέλφειας» – Γιάννης Βούρος: Είναι μία σημαντική ημέρα για το Δήμο μας

0

 

 

 

 

 

Ένα σημαντικό ποσό για έργα αναβάθμισης, ανάπλασης και προστασίας του περιβάλλοντος, εξασφάλισε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, του Υπουργείου Εσωτερικών.

Συγκεκριμένα και έπειτα από αλλεπάλληλες συναντήσεις του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Γιάννη Βούρου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών – αρμόδιο για θέματα Αυτοδιοίκησης κ. Στέλιο Πέτσα, υπογράφηκε την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών η επιχορήγηση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με το συνολικό ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ (2.000.000,00 €) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, για την πράξη με τίτλο «Αστική ανάπλαση και προστασία περιβάλλοντος ευρείας περιοχής ιστορικού κέντρου Δημοτικής Ενότητας Νέας Φιλαδέλφειας».

file type icon Δελτίο Τύπου_Υπ.επιχ..με_Υπ.Εσ..docx

Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Προηγούμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Επαναλειτουργία της Fx-news
Επόμενο άρθροΣυλλυπητήριο Μήνυμα Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γ. Βούρου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.