Συλλυπητήριο Μήνυμα Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γ. Βούρου

0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η αιφνίδια είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά μας συγκλόνισε όλους.

Η Φώφη Γεννηματά έδινε εδώ και χρόνια μία άνιση μάχη με θάρρος και αξιοπρέπεια, ξεχωρίζοντας για το ήθος και την ευγένειά της.

Εκ μέρους του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και του Δημοτικού Συμβουλίου, εκφράζω στην οικογένεια και τους οικείους της, τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια.

Διαβάστε σχετικά και εδώ

Προηγούμενο άρθρο2.000.000 € στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας για την «Αστική ανάπλαση και προστασία περιβάλλοντος περιοχής ιστορικού κέντρου Δημοτικής Ενότητας Νέας Φιλαδέλφειας» – Γιάννης Βούρος: Είναι μία σημαντική ημέρα για το Δήμο μας
Επόμενο άρθροΟ θεατρικός – μουσικός μονόλογος της Μελίνας Μποτέλλη “ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ”, καθήλωσε το κοινό της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.