Κορωνοϊός Λιγότερες από 10 κλίνες ΜΕΘ-Covid διαθέσιμες στην Αττική

0

 

Ακρως ανησυχητική είναι η αποκάλυψη του Πάνου Παπανικολάου, νευροχειρουργού στο νοσοκομείο της Νίκαιας και γενικού γραμματέα της ΟΕΝΓΕ, ότι στην Αττική, είναι διαθέσιμες λιγότερες από 10 κλινες ΜΕΘ Covid​​​​​.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο twitter ο Π. Παπανικολάου αναφέρει:

«Άρχισαν να φρακάρουν οι ΜΕΘ και στην Αττική. Καλή μας τύχη.»

 

Λίγο αργότερα γίνεται ακόμα πιο συγκεκριμένος:

«Αυτήν την στιγμή που μιλάμε λιγότερες από 10 κλίνες ΜΕΘ COVID διαθέσιμες σε όλη την Αττική.»

 

Νωρίτερα η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤΕΝΝΑ ότι σε λίγο «θα χρειαστεί να διαλέξουμε αν θα νοσηλευτεί ασθενής με κορωνοΐο ή με εγκεφαλικό», προκαλώντας τη σφοδρή αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Για κάθε πολίτη που θα χρειαστεί πρόσβαση σε ΜΕΘ – είτε με κορωνοιό είτε με άλλο νόσημα – και αυτή δεν θα υπάρχει, η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης.​», σημειώνει με νόημα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Προηγούμενο άρθροΣε συννενόηση με Μαξίμου η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου για την προσέλευση των ανεμβολίαστων στους ναούς με rapid
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Υπογειοποίηση & “Αγιά Σοφιά”
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.