Fx-news | Εφημερίδα |ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

Ανακοίνωση για τα κρούσματα στα σχολεία

Τα παιδιά μας έχουν ανάγκη το σχολείο τους!! 

Η Ομάδα Γυναικών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας (μέλος της ΟΓΕ) εκφράζει την πολύ μεγάλη ανησυχία των μητέρων, των εκπαιδευτικών και των εργαζομένων σε όλα τα σχολεία και τους χώρους της προσχολικής αγωγής της περιοχής μας, για την υγειονομική κατάσταση που επικρατεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα.

Ήδη, μέσα στις τελευταίες βδομάδες στα σχολεία μας  καταγράφηκαν  κρούσματα κορονοϊού σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, με ορατό πλέον τον κίνδυνο να αυξηθεί ραγδαία η διασπορά του στις σχολικές κοινότητες όσο θα βαδίζουμε προς τον χειμώνα.

Τώρα να παρθούν άμεσα μέτρα για να μη βρεθούμε πάλι μπροστά στο απαράδεκτο κλείσιμο των σχολείων των παιδιών μας! 

Η κατάσταση που βιώνουμε είναι αφόρητη:

Κάθε μέρα αγωνιούμε αν το παιδί μας θα γυρίσει σπίτι χωρίς να έχει κολλήσει κάτι, αφού το μόνο μέτρο προστασίας είναι οι συμβουλές μας να φοράει σωστά την μάσκα!!

Η κυβέρνηση μας κοροϊδεύει:

Εδώ και τώρα να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας των παιδιών!   Επιτέλους να αραιώσει ο μαθητικός πληθυσμός σε 15 μαθητές ανά τμήμα. Είναι απαράδεκτο με τα κρούσματα να έχουν ξεπεράσει τα 7.000!! τα παιδιά στα σχολεία να στοιβάζονται σαν τις σαρδέλες.

Η αραίωση του μαθητικού πληθυσμού είναι μέτρο που πρέπει να παρθεί άμεσα! 

Αφορά τόσο την προστασία της υγείας των μαθητών, όσο και των μεγάλων κενών που έχουν διαμορφωθεί στην μόρφωσή τους τις δύο τελευταίες βασανιστικές σχολικές χρονιές με την τηλεκπαίδευση 

Το Διοικητικό Συμβούλιο,  Νοέμβριος 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Exit mobile version