Αιωνόβιες ελιές θα μεταφυτευθούν σε λίγες ημέρες στο Δήμο μας

0

Όπως έχει ανακοινωθεί από τον Δήμαρχο της πόλης μας Γιάννη Βούρο ήδη από τον περασμένο Ιούνιο, σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Αναπτυξιακής Πολιτικής Θάνο Λέκκα και τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου & Άλσους Σπύρο Γραμμένο, έχει δρομολογηθεί η μεταφύτευση έξι (6) μεγάλων ελιών στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της ΕΡΓΟΣΕ με την χρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου, και ένα πρόγραμμα μεταφύτευσης, όταν οι εργασίες για τις διαδρομές των ελληνικών σιδηροδρόμων “συναντούν” αιωνόβια δέντρα, που δεν πρέπει να χαθούν!

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ήταν από αυτούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των προαναφερόμενων φορέων, βρίσκοντας τα κατάλληλα σημεία για να μεταφυτευθούν τις προσεχείς ημέρες τα συγκεκριμένα δέντρα.

Μία σημαντική πρωτοβουλία και δράση της Δημοτικής Αρχής με μηδενικό κόστος για το ταμείο του Δήμου, για μία πόλη πράσινη, μία πόλη που ήταν, είναι και πρέπει να παραμείνει φιλική προς το περιβάλλον!

Διαβάστε σχετικά και εδώ

file type icon Δελτίο Τύπου_υπεραιωνόβιες_ελιές.docx

Προηγούμενο άρθροΑΕΚ: Το γήπεδο της «Αγιά Σοφιάς» υποψήφιο για τον τελικό του Conference League το 2023
Επόμενο άρθροΒράβευση του 8ου ΔΣ Νέας Φιλαδέλφειας στη σύνοδο κορυφής COP26 στη Γλασκώβη!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.