Το μήνυμα του Γιάννη Βούρου ενόψει Χριστουγέννων

0

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, με έμφαση στη στήριξη της τοπικής αγοράς της πόλης μας ανήρτησε μεσα απο τα social media ενα μηνυμα γεματο νόημα

Το μήνυμα του Δημάρχου κ.Γιαννη Βούρου:

“Τα ψώνια των Χριστουγέννων φέτος θα γίνουν πάλι με το σταγονόμετρο. Ζητώ ως Δήμαρχος της Ν. Φιλ/φειας- Ν. Χαλκηδόνας από όλους τους δημότες μας, από συγγενείς, φίλους αλλά και περιστασιακούς επισκέπτες μας να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις, τα τοπικά μικρομάγαζα, τις βιοτεχνίες μας, τους μικροεπαγγελματίες. Όλους αυτούς που πασχίζουν να μείνουν “ζωντανοί” στο κυνήγι του μεροκάματου. Μπορούμε, θέλουμε και πρέπει να ξαναβρούμε και τον επόμενο χρόνο αυτά τα μαγαζιά ανοιχτά.”

Προηγούμενο άρθροΤο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο παρουσιάζει το γούρι του για το 2022
Επόμενο άρθροΓια την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.