Παντελιός: Τελετές

0
819

π

αντελιός . Τελετές Μνημοσυνα Αποτεφρωσεις Επαναπατρισμοί . Το κατάστημα βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια οδός Θεμιστοκλή Σοφούλη 39 , τηλ επικοινωνίας 21 0253 0600 , email Teletes.gpantelios@gmail.com  επισκεφτείτε το …

θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες & φωτογραφίες της επιχείρησης στο facebook ως Γραφίο Τελετών Γ.Παντελιός εδώ 

Ο επίσημος ιστότοπος της επιχείρησης https://www.teletes-pantelios.gr/

 

hκηδεία είναι μια σημαντική τελετή της μετάβασης και ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής για τους επιζώντες που μένουν πίσω,δίνοντας στους συγγενής την ευκαιρία να εκφράσουν το σεβασμό για τον θανόντα και να δώσουν τον τελευταίο χαιρετισμό, ενώ πληρώνουν φόρο τιμής στους προγόνους τους και τις αρχαίες ρίζες.

Μπορείτε να βασιστείται σε εμάς, για να σας βοηθήσουμε να περάσετε τη σκληρή αυτή διαδικασία.

Η συνέπεια, ο επαγγελματισμός,οι λεπτοί χειρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά που διέπουν το Γραφείο μας.

Με τη μακρόχρονη εμπειρία μας οργανώνουμε και διεκπεραιώνουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την Τελετή Αποχαιρετισμού.

Λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής που όλοι βιώνουμε προσαρμόσαμε τις τιμές μας ώστε όλοι να μπορούν να αναπεξέλθουν στο κόστος μιας αξιοπρεπής Τελετής.

Το Γραφείο μας λειτουργεί όλο το 24ωρο και εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές εντός & εκτός Αττικής.

Υπηρεσίες Τελετής

  • Φροντίδα και μεταφορά της σορού από την τοποθεσία θανάτου στο κοιμητήριο ή σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και του εξωτερικού.
  • Έκδοση όλων των απαραίτητων εγγράφων από τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να επιτραπεί η ταφή.
  • Δημοσίευση αγγελίας σε εφημερίδα, τοιχοκόλληση αγγελτηρίων και εκτύπωση ευχαριστηρίων καρτών μετά την κηδεία.
  • Διαθέτουμε βιβλίο συλληπητηρίων στο οποίο αναγράφονται τα ονόματα των παρευρισταμένων της τελετής. Δίνεται επίσης στην οικογένεια λίστα με τους δωρητές των στεφάνων.
  • Παροχή των απαραίτητων οχημάτων και προσωπικού για την τέλεση της κηδείας με αξιοπρέπεια και επαγγελματισμό, σύμφωνα με τις οδηγίες της οικογένειας.
  • Διαθέτουμε ποικιλία φερέτρων ικανοποιώντας κάθε προσωπική επιθυμία.
  • Παραγγελία στεφάνων για την κηδεία εκ μέρους του πελάτη ή τρίτων.
  • Παραδίδουμε στην οικογένεια όλα τα απαραίτητα έγγραφα και εξηγούμε όλες τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για την αποζημίωση των εξόδων τελετής από τον ασφαλιστικό φορέα.

 

Μνημόσυνα

Το μνημόσυνο σύμφωνα με τις παραδόσεις μας, είναι ένα πολύ σημαντικό θρησκευτικό μυστήριο, στο οποίο η βαρύτητα θα πρέπει να δοθεί σε ένα καλό και έγκαιρο προγραμματισμό του.

Ως προς την κοινωνική του υπόσταση είναι εξίσου σημαντικό, καθώς έτσι προκύπτει η ευκαιρία σε φίλους και συγγενείς που δεν παρευρέθησαν στην κηδεία, να μοιραστούν και να τιμήσουν τη μνήμη του εκλιπόντος/σης. Τα κύρια μνημόσυνα που είθισται να τελούνται είναι αυτά των 40 ημερών, του 1 χρόνου και των 3 χρόνων από την τέλεση της κηδείας.

Αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε για εσάς τα αντίστοιχα μνημοσύνα, για την περιοχή της Αττικής, συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους επαγγελματίες στο κόλλυβο και τον ανθοστολισμό, παρέχοντας μία πολύ προσεγμένη και άψογη τελετή.

Διευθετούμε την ώρα, ημέρα και την τοποθεσία (Κοιμητήριο ή Ενορία). Ειδικά για την περίπτωση του Κοιμητηρίου θα χρειαστεί να κλείσουμε την ώρα το συντομότερο δυνατόν, λόγω του αυξημένου συνωστισμού.

Αναλαμβάνουμε: Το δίσκο με τα κόλλυβα, το κουβέρ (τα σακουλάκια για το κόλλυβο, τα συσκευασμένα κουταλάκια, τις τσάντες και τα τσουρέκια ή κέικ κλπ), το στολισμό του δίσκου, αναγγέλουμε το γεγονός του μνημοσύνου σε εφημερίδες, Θυροκολλούμε τα μνημόσυνα αγγελτήρια στην οικία σας και όπου αλλού είναι επιθυμητό και τη διανομή του κολλύβου στους καλεσμένους.

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για κάθε άνθρωπο να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του και να ενταφιαστεί στον τόπο που γεννήθηκε.

Με απόλυτο σεβασμό για την τελευταία του επιθυμία, προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες στον τομέα του επαναπατρισμού-μεταφοράς σορών καλύπτοντας όλες τις διατυπώσεις και διαδικασίες που απαιτούνται για τη μεταφορά και τον επαναπατρισμό μιας σορού στην Ελλάδα από άλλη χώρα του εξωτερικού.

Για να αποστείλουμε τη σορό ενός αλλοδαπού ή ημεδαπού πολίτη στο εξωτερικό, ή να αναλάβουμε την επιστροφή ενός Έλληνα κατοίκου του εξωτερικού που απεβίωσε, θα χρειαστεί να ακολουθήσουμε διαδικασίες που θα μας επιτρέψουν την έγκαιρη και ασφαλή διέλευσή από τα Ελληνικά σύνορα και το τελωνείο.

Έχουμε χειριστεί πολυάριθμες περιπτώσεις για πολλές χώρες και διατηρούμε σταθερές συνεργασίες με Γραφεία Τελετών του εξωτερικού που μας γνωρίζουν και εμπιστεύονται.

Για το εξωτερικό ακολουθούμε την εξής διαδικασία:

• Δήλωση του θανάτου και έκδοση όλων των αδειών
• Μετάφραση των εγγράφων στο υπουργείο Εξωτερικών
• Έκδοση διεθνούς άδειας μεταφοράς
• Μεταφορά ή επαναπατρισμός της σορού με τις νόμιμες διαδικασίες
• Οργανώνουμε την μεταφορά των παρευρισκόμενων από και προς το νεκροταφείο, μισθώνοντας πούλμαν.

Ακόμη αναλαμβάνουμε την μεταφορά της σορού από και προς όλη την Νησιωτική και Στερεά Ελλάδα.


Θεμιστοκλή Σοφούλη 39 – Νέα Φιλαδέλφεια – Τ.: 210.2530600  F.: Pantelios-teletes

Προηγούμενο άρθροΧριστουγεννιάτικος στολισμός σε καθε γωνιά της πόλης μας!
Επόμενο άρθροΗμερολόγιο 2022: «Ενθύμιον Σμύρνης»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.