Νέα Φιλαδέλφεια: Υπογειοποίηση & “Αγιά Σοφιά”

0

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς στη Νέα Φιλαδέλφεια οι εργασίες στο Γήπεδο της ΑΕΚ και συγκεκριμένα η ολοκλήρωση του κεντρικού κτηρίου (πολυχώρος, μουσείο κλπ) και η αρχιτεκτονική επένδυση των εξωτερικών χώρων της “Αγιά Σοφιάς”. Απρόσκοπτα προχωρούν και οι εργασίες για την υπογειοποίηση των οδών Φωκών και Πατριάρχου Κωνσταντίνου.

Εσωτερικά εντυπωσιάζει το νέο Γήπεδο της ΑΕΚ με τις μορφές των Σεραφείδη Παπαϊωάννου Νεστορίδη και Μαύρου να ξεχωρίζουν στους πυλώνες του Γηπέδου, με την τοποθέτηση των καθισμάτων να συνεχίζεται , ο Δικεφαλος Αετός να απλώνει τα φτερά του κατω απο τον Νοτιοδυτικό πυλώνα και στο κέντρο Ολη η Ιστορία της ΑΕΚ , το ετος ιδρυσης 1924 με τον Δικέφαλο Αετό αναμεσα τους στο πανω διαζωμα , η λεξη ΑΕΚ στο κατω διαζωμα και το Νο 21 στην πλευρα που θα βρισκονται οι ορανωμένοι οπαδοι της ομάδας

Δείτε το βίντεο (07/11/2021) που ετοίμασε αποκλειστικά για την Εφημερίδα Fx-news, το aek-idea:

Προηγούμενο άρθροΚορωνοϊός Λιγότερες από 10 κλίνες ΜΕΘ-Covid διαθέσιμες στην Αττική
Επόμενο άρθροΑπόσυρση θεμάτων Η.Δ τακτικής συνεδρίασης οικ.επιτροπής 10.11.2021 (ώρα 9.30 π.μ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.