Γήπεδο ΑΕΚ: Το στολίδι της πόλης μας με ολες τις τελευταίες εργασίες

0

 

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στο Γήπεδο της ΑΕΚ και συγκεκριμένα η ολοκλήρωση του κεντρικού κτηρίου (πολυχώρος, μουσείο κλπ)  και η αρχιτεκτονική επένδυση των εξωτερικών χώρων της “Αγιά Σοφιάς”.

Απρόσκοπτα προχωρούν και οι εσωτερικές εργασίες με την τοποθέτηση των καθισμάτων & τα μπουθ των δημοσιογράφων / Τις επομενες ημέρες θα γινουν εργασίες με την τοποθέτηση των κυβόλιθων για την πεζοδρόμηση της Π.Κωνσταντίνου αναμένοντας τις εξελίξεις για την μεγάλη υπογειοποίηση των οδών Φωκών και Πατριάρχου Κωνσταντίνου.

Προχωρούν και τα συνοδά εργα της ΑΕΚ Διαβάστε αποκλειστικά εδώ

Δείτε τo σημερινό βίντεο (21/11/2021) που ετοίμασε αποκλειστικά για την Εφημερίδα Fx-news, το aekidea.org  οπου μπορείτε να μαθαίνετε ολα τα τελευταία νέα απο τα τμήματα της ΑΕΚ και καθημερινή ενημέρωση απο τις εργασίες που γίνονται για την κατασκευή του νέου Γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια

Προηγούμενο άρθροΑσταμάτητες διακρίσεις για το 8ο ΔΣ Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΑκάθεκτος για τίτλο ο Άτταλος 2-1 το Ηράκλειο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.