Ανατροπή και κορυφή ο Ατταλος, 2-1 εκτός τον Αστέρα Ζωγράφου

0

Ο Ατταλος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε μέσα σε 2 λεπτά να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να επικρατήσει εκτός έδρας επί του Αστέρα Ζωγράφου με 2-1 , εκμεταλλεύομενος την ήττα της Νεας Ιωνίας

Ο Ατταλος στους 17 βαθμούς στην πρώτη θέση

Ο αγώνας

Στο 25΄ο Μεντί έβαλε μπροστά στο σκορ τον Αστέρα κάνοντας το 1-0, με τον Ατταλο να απαντάει στο 44΄και με τον Μιράκα να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο 45΄ο Στεφανής με κεφαλιά έκανε το 1-2 ολοκληρώνοντας την ανατροπή.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Μίχος, Ρουπακιάς (30′ Κόλλιας) (73′ Βραχίμη)), Ξανθόπουλος (59′ Τζοβάρας), Κυριάκης, Καρακάσης, Καλκάνης, Τσιγαρίδας Σ., Τσιγαρίδας Δ. (73′ Μπολιεράκης), Μεντί, Τσιάκαλος, Λαχανάς (73′ Αγγελόπουλος)
ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Λιανός, Σταύρου, Χιώτης (83′ Μπούτιβας), Φούφας, Αγοραστός, Στεφανής, Σταθακόπουλος, Δήμος, Κοβάνης (83′ Κέσκος), Μουρεζίνης (90′ Καλαντζής), Μιράκας (59′ Καραγιάννης).

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση για Έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο Τετάρτη 16.11.2021 – Ωρα 7 μμ
Επόμενο άρθροAνακοινώσεις για νέα μέτρα μέσα στην εβδομάδα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.