Ν.Φ.: Υποδοχή προσφυγόπουλων του προγράμματος «Welcome Through Football»

0

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος και ο Αντιπρόεδρος του ΠΠΙΕΔ Χρήστος Κοπελούσος υποδέχθηκαν την Τρίτη 01 Ιουνίου στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ελληνισμού της Διασποράς τα παιδιά που συμμετείχαν στην πρώτη δράση του προγράμματος «Welcome Through Football» που πραγματοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το συγκεκριμένο ευρωπαϊκό προσφυγικό πρόγραμμα διοργανώνεται υπό την αιγίδα του EFDN (European Football for Development Network), με συνδιοργανωτές την ΠΑΕ ΑΕΚ και κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως η Νιούκαστλ, η Έβερτον, η Βέρντερ Βρέμης, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η Γκενκ, η Μπενφίκα κι η Χαρτς.

Το  υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και αποτελεί ένα ποδοσφαιρικό – εκπαιδευτικό πρόγραμμα για πρόσφυγες ηλικίας 7-25 ετών.

Τα παιδιά αρχικά παρέλαβαν αθλητικό υλικό της ΑΕΚ και στη συνέχεια προπονήθηκαν στο γήπεδο 8χ8 της πόλης μας επί των οδών Λαχανά και Πλαστήρα, όπου και τα υποδέχθηκαν τα παιδιά της ακαδημίας του Αττάλου Νέας Φιλαδέλφειας προσφέροντάς τους από ένα λουλούδι ως καλωσόρισμα.

Προηγούμενο άρθροΑγίας Ευφημία Ν. Χαλκηδόνας: Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή (06/06)
Επόμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Δωρεάν θαλάσσια λουτρά – δηλώσεις συμμετοχής
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.