ΝΦ-ΝΧ: Δωρεάν θαλάσσια λουτρά – δηλώσεις συμμετοχής

0

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, διοργανώνει ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΛΟΥΤΡΑ για τους Οικονομικά Αδύναμους Πολίτες (Δημότες – Κατοίκους) του Δήμου & ωφελούμενους των Κοινωνικών Δομών (ΚΟΙΝ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ – ΣΙΤΙΣΗ) που είναι εγγεγραμμένοι σύμφωνα με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ από  07/06/2021  έως  18/06/2021 (ΙΣΟΓΕΙΟ – χώρος Κέντρου Κοινότητας από 9:00 π.μ.- 12:00 π.μ.)

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία έναρξης. 

Oι ενεργοί ωφελούμενοι που είναι εγγεγραμμένοι στη λίστα Οικονομικά Αδύναμων Πολιτών και στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου (Σίτιση & Κοιν. Παντοπωλείο ) δεν χρειάζεται να προσκομίσουν δικαιολογητικά.

Η επιλογή των ωφελούμενων θα γίνει με βάσει Οικονομικά – Κοινωνικά Κριτήρια και θα αφορά αποκλειστικά τις παρακάτω κατηγορίες: οικονομικά αδύναμους πολίτες, ωφελούμενοι κοινωνικών παντοπωλείων και σίτισης.

Προηγούμενο άρθροΝ.Φ.: Υποδοχή προσφυγόπουλων του προγράμματος «Welcome Through Football»
Επόμενο άρθροΜε μεγάλη συμμετοχή ο εθελοντικός καθαρισμός του άλσους Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.