ΝΦ-ΝΧ: Διανομή προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ/FEAD

0

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στα πλαίσια του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» προχωρά σε Διανομή Προϊόντων στους δικαιούχους Κ.Ε.Α. οι οποίοι έχουν ενεργοποιήσει την πλατφόρμα ΤΕΒΑ σύμφωνα με το ΦΕΚ1474/28-4-2017.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί: Την Πέμπτη  20/05/2021 από τις 09:00πμ έως την 13:30μμ. Χώρος Διανομής: Πρώην Στρατιωτικό Εργοστάσιο στη Νέα Χαλκηδόνα Κ. Βάρναλη & Περικλέους (Στάση Συντριβάνι).

  • Υπενθυμίζεται ότι οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα με το ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ καθώς και την ταυτότητα τους ή  το διαβατήριό τους.
  • Σε περίπτωση που ο δικαιούχος αδυνατεί να  παραστεί ο ίδιος, απαιτείται επικυρωμένη εξουσιοδότηση.
  • Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να έχουν μαζί τους καροτσάκι ή άλλο μέσο     για την παραλαβή, λόγω αυξημένου βάρους των προϊόντων.
Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση Γ. Βούρου με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της “Δύναμης Πολιτών” για τα αντιπλημμυρικά της Αγίας Μαρίνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.