ΝΦ-ΝΧ: Δωρεάν λογιστικές υπηρεσίες για οικονομικά αδύναμους

0

Από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, συνεχίζεται και φέτος η δωρεάν παροχή λογιστικών υπηρεσιών για τους δημότες που είναι εγγεγραμμένοι στις λίστες της κοινωνικής μας υπηρεσίας.

Η υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης θα ξεκινήσει την Τετάρτη 02 Ιουνίου 2021 και θα συνεχιστεί κάθε Τετάρτη για όλο το μήνα Ιούνιο (ωράριο εξυπηρέτησης 17.00 έως 20.00, στο ισόγειο του Δημοτικού κτιρίου επί της οδού Αχαρνών 464 και Αγίων Αναργύρων στη Νέα Χαλκηδόνα).

Σημαντική επισήμανση: Παρακαλούνται όσοι Δημότες – εργαζόμενοι έλαβαν αποζημίωση ειδικού σκοπού λόγω αναστολής εργασίας να γνωρίζουν το συνολικό ποσό που έλαβαν κατά το έτος 2020.

Πληροφορίες:

  • Διεύθυνση: Αχαρνών 464 & Αγ. Αναργύρων, Τ.Κ. 14343, Νέα Χαλκηδόνα
  • Τηλ: 210 2532047
Προηγούμενο άρθροRapid tests την Τρίτη (01 /06) στη Νέα Χαλκηδόνα
Επόμενο άρθρο“Κάηκε” η Νέα Φιλαδέλφεια για την Κυπελλούχο Ευρώπης ΑΕΚ – (Βίντεος)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.