Νέα Φιλαδέλφεια: Αναβαθμίζεται η Πλατεία Νησίδας

0

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Δήμου ΝΦ-ΝΧ, ο Γιάννης Βούρος και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σωτήρης Κοσκολέτος βρέθηκαν την Μ. Δευτέρα 26/04 στην πλατεία της Νησίδας στη Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των έργων ανακατασκευής της.

Οι βελτιωτικές παρεμβάσεις προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και βάσει του προγραμματισμού της Δημοτικής μας Αρχής και θα έχουν ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες, με την πλατεία να αποκτά πλέον την εικόνα που επιθυμούσε και επιθυμεί η μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων της συγκεκριμένης συνοικίας του Δήμου μας.

Είναι τέλος ιδιαίτερα σημαντικό να επισημανθεί πως οι εργασίες εκτελούνται αποκλειστικά από συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Προηγούμενο άρθροΗλίας Τάφας: “Σχόλιο-απάντηση με στοιχεία σε Ανεμογιάννη & Ανανιάδη”
Επόμενο άρθροΕνημερώσεις του Δήμου ΝΦ-ΝΧ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.