Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

ΝΦ-ΝΧ Covid-19: Με προσωπικό ασφαλείας η καθαριότητα – Eνημέρωση Δήμου

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσει η καθαριότητα τις επόμενες μέρες λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στους εργαζομένους της καθαριότητας.

Πολλά κρούσματα covid-19 στην υπηρεσία καθαριότητας και όχι μόνο

Η ενημέρωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας:

Ενημερώνουμε υπεύθυνα τους συμπολίτες μας πως σε κάθε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος (covid – 19), σε οποιαδήποτε δημοτική υπηρεσία, τίθενται άμεσα σε εφαρμογή τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας.

 

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας έχει δεσμεύσει ήδη από το Φθινόπωρο εκατοντάδες τεστ (ταχείας ανίχνευσης και μοριακά) και διενεργεί συνεχώς προληπτικούς ελέγχους ανίχνευσης κορωνοϊού στους εργαζόμενους του Δήμου μας, σε συνεργασία με πιστοποιημένο ιατρικό διαγνωστικό κέντρο της πόλης μας.
Διενεργούνται επίσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι για όλους τους συμπολίτες μας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και άλλους φορείς (Περιφέρεια, ΙΣΑ), ενώ συνεχίζονται οι απολυμάνσεις σε Δημοτικά κτίρια και κοινόχρηστους χώρους που αυτό κρίνεται απαραίτητο.

 

Ενημερώνουμε τέλος πως η υπηρεσία καθαριότητας τις προσεχείς ημέρες θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας.

 

Για αυτό το λόγο παρακαλούμε θερμά τους συμπολίτες μας να μην αφήνουν ογκώδη αντικείμενα, κλαδιά κοκ, γύρω από τους κάδους απορριμμάτων, προς αποφυγή δημιουργίας προβλημάτων όσον αφορά την καθαριότητα στην πόλη μας.

 

Η υπηρεσία Περιβάλλοντος και Πρασίνου θα λειτουργήσει κανονικά.

 

Η Δημοτική Αρχή είναι σε διαρκή ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα που προκύπτει.


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!