ΝΦ-ΝΧ Covid-19: Με προσωπικό ασφαλείας η καθαριότητα – Eνημέρωση Δήμου

0

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσει η καθαριότητα τις επόμενες μέρες λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στους εργαζομένους της καθαριότητας.

Πολλά κρούσματα covid-19 στην υπηρεσία καθαριότητας και όχι μόνο

Η ενημέρωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας:

Ενημερώνουμε υπεύθυνα τους συμπολίτες μας πως σε κάθε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος (covid – 19), σε οποιαδήποτε δημοτική υπηρεσία, τίθενται άμεσα σε εφαρμογή τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας.

 

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας έχει δεσμεύσει ήδη από το Φθινόπωρο εκατοντάδες τεστ (ταχείας ανίχνευσης και μοριακά) και διενεργεί συνεχώς προληπτικούς ελέγχους ανίχνευσης κορωνοϊού στους εργαζόμενους του Δήμου μας, σε συνεργασία με πιστοποιημένο ιατρικό διαγνωστικό κέντρο της πόλης μας.
Διενεργούνται επίσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι για όλους τους συμπολίτες μας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και άλλους φορείς (Περιφέρεια, ΙΣΑ), ενώ συνεχίζονται οι απολυμάνσεις σε Δημοτικά κτίρια και κοινόχρηστους χώρους που αυτό κρίνεται απαραίτητο.

 

Ενημερώνουμε τέλος πως η υπηρεσία καθαριότητας τις προσεχείς ημέρες θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας.

 

Για αυτό το λόγο παρακαλούμε θερμά τους συμπολίτες μας να μην αφήνουν ογκώδη αντικείμενα, κλαδιά κοκ, γύρω από τους κάδους απορριμμάτων, προς αποφυγή δημιουργίας προβλημάτων όσον αφορά την καθαριότητα στην πόλη μας.

 

Η υπηρεσία Περιβάλλοντος και Πρασίνου θα λειτουργήσει κανονικά.

 

Η Δημοτική Αρχή είναι σε διαρκή ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα που προκύπτει.

Προηγούμενο άρθροΠολλά κρούσματα covid-19 στην υπηρεσία καθαριότητας και όχι μόνο
Επόμενο άρθρο97 Χρόνια ΑΕΚ: Drone-Βίντεο από τη Νέα Φιλαδέλφεια
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.