Βράβευση της πρωταθλήτριας Δώρας Γκουντουρά

0

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λύσσανδρου Γεωργαμλή, υποδέχθηκε με χαρά στο γραφείο του την Φιλαδελφειώτισσα, αθλήτρια ξιφασκίας της ΑΕΚ Δώρα Γκουντούρα και τον προπονητή της Θανάση Δελενίκα. Ο Γ. Βούρος αφού συνεχάρη τη Δ. Γκουντούρα για την αξιοσημείωτη από κάθε πλευρά επιτυχία της με την πρόκρισή της στην Ολυμπιάδα του Τόκιο, συζήτησε με τη νεαρή πρωταθλήτρια και τον προπονητή της, τους τρόπους με τους οποίους μπορεί ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας να στηρίξει τώρα αλλά και στο προσεχές μέλλον τις προσπάθειές της.

Με την ολοκλήρωση της συζήτησης απονεμήθηκε από τον Δήμαρχο τιμητική πλακέτα, με θερμές ευχές για νέες μεγάλες επιτυχίες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Το αφιέρωμα της Fx-news στην Δώρα το 2019:

Δώρα Γκουντουρά: Το αστέρι της σπάθης από τη Νέα Φιλαδέλφεια!

Προηγούμενο άρθροΕφημερίδα Fx-news: Διαβάστε on-line το νέο τεύχος
Επόμενο άρθροΠροσλήψεις και έκτακτη επιχορήγηση για τον Δήμο ΝΦ-ΝΧ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.