Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

ΕΚΤΑΚΤΗ ανακοίνωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Έκτακτη ανακοίνωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας:

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως έπειτα από την επιβεβαίωση κρουσμάτων (covid – 19) στην υπηρεσία Καθαριότητας, η υπηρεσία αύριο Δευτέρα 12/04, ΔΕΝ θα λειτουργήσει.
Παρακαλούμε θερμά τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας να περιορίσουν την απόθεση απορριμμάτων στους πράσινους και τους μπλε κάδους, καθώς επίσης να μην εναποθέσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας ογκώδη αντικείμενα, κλαδέματα ή μπάζα, στους κάδους ή γύρω από αυτούς.

 

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις θέτουμε άμεσα σε εφαρμογή τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας.

 

– Συνεχίζουμε τους προληπτικούς ελέγχους ανίχνευσης κορωνοϊού στους εργαζόμενους του Δήμου μας σε συνεργασία με πιστοποιημένο ιατρικό διαγνωστικό κέντρο της πόλης μας, με στόχο την αποτροπή διάδοσης του ιού.

 

– Συνεχίζουμε επίσης να διενεργούμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα δωρεάν προληπτικούς ελέγχους για όλους τους συμπολίτες μας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και άλλους φορείς (Περιφέρεια, ΙΣΑ), ενώ συνεχίζονται διαρκώς οι απολυμάνσεις σε Δημοτικά κτίρια και κοινόχρηστους χώρους που αυτό κρίνεται απαραίτητο.

 

Η Δημοτική Αρχή είναι σε διαρκή ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα που προκύπτει.


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!