ΝΦ-ΝΧ Covid-19: ΟΛΑ τα ενεργά κρούσματα από 11/01 έως 02/03

0

Πίνακες με τα ενεργά κρούσματα στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, ανά ημέρα από τις 8 Ιανουαρίου έως και την 2 Μαρτίου σας παρουσιάζει η Fx-news σε συνεργασία με την διαδημοτική εφημερίδα MyCity.GR.

Δείτε τους δύο αναλυτικούς πίνακες:

  1. Ενεργά κρούσματα κάθε Δευτέρας από 11 Ιανουαρίου έως και 2 Μαρτίου για τους Δήμους: Αθηναίων, Πειραιώς, Περιστερίου, Αχαρνών, Ιλίου, Νέας Ιωνίας, Αμαρουσίου, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Ηρακλείου Αττικής, Κηφισιάς, Γαλατσίου, Βριλησσίων, Χαλανδρίου, Νέας Φιλαδέλφειας -Νέας Χαλκηδόνας, Μεταμόρφωσης, Λυκόβρυσης – Πεύκης, Φιλοθέης-Ψυχικού:

Ενεργά κρούσματα στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας ανά ημέρα από 8 Ιανουαρίου έως και 2 Μαρτίου (κλικ για μεγέθυνση):


Covid-19: Ενεργά κρούσματα ανά Δήμο από 11/01 έως 02/03

Προηγούμενο άρθροΑναβάθμιση άλσους: Τα πρακτικά της διαπαραταξιακής επιτροπής
Επόμενο άρθροΑναβάθμιση άλσους: Τα πρακτικά της 2ης συνεδρίασης της διαπαραταξιακής επιτροπής (Ηχητικό)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.