Ανακοίνωση της παράταξης “Πόλη της καρδιάς μας”

0

Από την δημοτική παράταξη “Πόλη της καρδιάς μας” λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Ν. Φιλαδέλφεια, 14/03/21

 

Δελτίο Τύπου

 

Η αλητεία δεν θα νικήσει!

Οι δολοφόνοι θα πληρώσουν!

 

Μετά τη δολοφονική επίθεση, εναντίον του δημοτικού συμβούλου της παράταξης μας Κώστα Τομπούλογλου, η οποία έρχεται να ολοκληρώσει τις απειλές εναντίον της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας του επικεφαλής της παράταξης Χάρη Τομπούλογλου, την προηγούμενη εβδομάδα σε μερίδα του οπαδικού τύπου συγκεκριμένης απόχρωσης (έχει κατατεθεί μήνυση από τον ίδιο τον επικεφαλής μας), δεν δικαιούται κανείς να πει δεν ήξερα ή δεν το φανταζόμουν. Οι ηθικοί αυτουργοί είναι γνωστοί στην πόλη, είναι αυτοί που σιώπησαν, είναι αυτοί που έχυσαν κροκοδείλια δάκρυα, αλλά κατά βάση το ευχαριστήθηκαν και είναι όλοι αυτοί που έχουν έρθει στην πόλη με συγκεκριμένη υπηρεσία. Καθοδηγούνται, από συγκεκριμένα συμφέροντα, όπως και όλοι αυτοί που τους ακολουθούν. Επίθεση με σιδηρολοστό, κακώσεις στο κεφάλι, ράμματα, σπασμένο χέρι, χτυπήματα στα πόδια και στο σώμα και τρομοκρατία. Αυτή τη Φιλαδέλφεια θέλουν… Μία πόλη τρομοκρατημένη, φοβισμένη και έρμαιο στα συμφέροντα και τον χουλιγκανισμό.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που κάποιος που έχει γνώμη, πέφτει θύμα τραμπουκισμών, χειροδικίας ή απειλών κατά της ζωής του, είναι όμως η πρώτη φορά που στήνεται ενέδρα σε κάποιον με απόπειρα κατά της ζωής του.

Και για να γίνει πιο σαφές και ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ενέδρα θανάτου και όχι ένα απλό περιστατικό κάποιων (ναι το έγραψαν και αυτό) να σας παραθέσουμε πως έχουν τα γεγονότα και να σας αφήσουμε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα

Την Πέμπτη 11-03-2021 ο Χάρης Τομπούλογλου ήταν καλεσμένος στις 5μμ μαζί με εκπροσώπους των Δημοτικών παρατάξεων και ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους να μεταβεί στο χώρο του γηπέδου του Αττάλου για να ενημερωθούν  από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Γιάννη Τζέλη για θέματα που αφορούν το σύλλογο (υπάρχει σχετικό δελτίου τύπου και φωτογραφίες από το σωματείο που επιβεβαιώνει την συνάντηση). Το γήπεδο του Αττάλου βρίσκεται 200 μέτρα από το σπίτι του κ. Τομπούλογλου.

Ο Χάρης Τομπούλογλου άργησε να κατέβει για να μεταβεί στο σημείο συνάντησης, ενώ ο Κώστας  Τομπούλογλου κατέβηκε πρώτος από το σπίτι του, με αποτέλεσμα οι δύο «άγνωστοι» που είχαν στήσει ενέδρα να επιτεθούν και να χτυπήσουν τον Κώστα.

Πώς ήξεραν οι δράστες ότι στις 5μμ θα κατέβαινε ο Χάρης Τομπούλογλου για να μεταβεί στην συνάντηση;

Τυχαία βρέθηκαν στο σπίτι του από κάτω τη συγκεκριμένη ώρα;

Αφελείς δεν είμαστε γνωρίζουμε ποιος ήταν ο στόχος, μας είχαν προειδοποιήσει άλλωστε μία βδομάδα νωρίτερα… τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Η ενέδρα θανάτου και ο τρόπος με τον οποίο εκτυλίχθησαν τα γεγονότα δημιουργεί ένα «δεδικασμένο», που όμοιο του δεν είχε ξανασυμβεί στην πόλη. Μιλάμε για ενέδρα θανάτου σχεδιασμένη και υλοποιημένη στο 100%

Δεν έχει σημασία από ποια παράταξη προέρχεται το θύμα, χθες  ήταν ο Κώστας αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος, που θα έχει άποψη μη αρεστή!

Είναι κοινωνικό το φαινόμενο, «όποιος δεν κάνει αυτό που του λέμε θα τρώει ξύλο και θα κινδυνεύει η ζωή του», αυτή είναι η πολιτική τους, αυτό θέλουν να φέρουν στην πόλη μας.

Εμείς από την πλευρά μας καλούμε όλους τους συνδημότες μας να μην επιτρέψουν στην τρομοκρατία και στην αλητεία να νικήσει, να μην επιτρέψουν  την διάλυση της πόλης, να μην επιτρέψουν να επικρατήσει στην πόλη ο φόβος και η αλλοίωση της ζωής μας, που ετσιθελικά θέλουν να φέρουν.

Όλη η παράταξη στέκεται δίπλα στον Κώστα Τομπούλογλου και την οικογένεια του και δηλώνει απερίφραστα τον αποτροπιασμό της για την άνανδρη αυτή επίθεση.

Όλη η παράταξη θα συνεχίσει να παλεύει με γνώμονα το καλό της πόλης και των δημοτών της, χωρίς καμία έκπτωση στα πιστεύω της και στις αρχές της. Ούτε βήμα πίσω!

Οι επόμενες κινήσεις μας θα γνωστοποιηθούν με επόμενα δελτία τύπου.


Βίαιη επίθεση στον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Τομπούλογλου!


 

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Υπογειοποίηση & “Αγιά Σοφιά” (Βίντεο 12/03/2021)
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Επίθεση με μολότοφ σε υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.