Βίαιη επίθεση στον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Τομπούλογλου!

0
  • Επίθεση και άγριο ξυλοδαρμό από άγνωστους δέχτηκε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Πόλη της καρδιάς μας”, Κώστας Τομπούλογλου!

Το συμβάν έγινε το απόγευμα της Τρίτης (11/03) έξω από το σπίτι του θύματος. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της παράταξης και αδερφό του Χάρη, δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι με σιδερένιο αντικείμενο και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο!

Στο νοσοκομείο επισκέφτηκαν τον Κ. Τομπούλογλου, ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Λύσσανδρος Γεωργαμλής.

Η εφημερίδα μας καταδικάζει την αποτρόπαια επίθεση, εκφράζει την συμπαράστασή της και εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Κώστα Τομπούλογλου.

Ανακοινώσεις

Δηλώση του Δημάρχου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου

Με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Κ. Τομπούλογλου και που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Βούρος προέβη στην παρακάτω δήλωση:
“Είναι αυτονόητη η καταδίκη της παράλογης επίθεσης που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του δημοτικού συμβούλου Κ. Τομπούλογλου. Ευελπιστούμε οι Αρχές να εντοπίσουν το γρηγορότερο δυνατό τους υπαίτιους και αυτοί να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους στη Δικαιοσύνη”.
Και συμπλήρωσε:
“Βρέθηκα πριν λίγο με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας Λ. Γεωργαμλή στο ΓΝΑ και ενημερώθηκα για την κατάσταση της υγείας του.
Εκφράζω την συμπαράστασή μου στους οικείους του και τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση”.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λύσσανδρος Γεωργαμλής έκανε με την σειρά του την ακόλουθη δήλωση:

“Ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας καταδικάζω την ανήθικη επίθεση και τον τραυματισμό από αγνώστους, του δημοτικού συμβούλου κ. Κώστα Τομπούλογλου. Τέτοιες πράξεις από όπου και αν προέρχονται δεν τιμούν κανέναν και δυναμιτίζουν το βαρύ κλίμα μέσα στο οποίο κινείται το τελευταίο διάστημα η κοινωνία”.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Δύναμης Πολιτών

Καταδικάζουμε την επίθεση στον Κώστα Τομπούλογλου 

Η Δύναμη Πολιτών με αποτροπιασμό καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Τομπούλογλου. Η δημοκρατική πόλη μας βρίσκεται απέναντι σε τέτοιες πρακτικές. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον Κ. Τομπούλογλου και την οικογένειά του.


Λαϊκή Συσπείρωση

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Νίκος Σερετάκης με τον Χάρη Τομπούλογλου, επικεφαλής της παράταξης “η πόλη της καρδιάς μας”, αναφορικά με την  επίθεση που δέχθηκε ο αδερφός του και Δημοτικός Σϋμβουλος Κώστας Τομπούλογλου  έξω από το σπίτι του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης ενημερώθηκε για την υγεία του τραυματισθέντα Δημοτικού Συμβούλου και εξέφρασε την κατηγορηματική καταδίκη της Λαϊκής Συσπείρωσης για την τραμπούκικη επίθεση.


Τάσος Κωνσταντινίδης (Πόλης Ενότητα)

Πριν λίγο έμαθα από δημοσιεύματα τοπικών μέσων ότι ο Κώστας Τομπούλογλου, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου μας, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους και έχει μεταβεί στο νοσοκομείο. Πρόκειται για ιδιαίτερα λυπηρή, εντελώς απαράδεκτη και καταδικαστέα από όλους ενέργεια. Του εύχομαι γρήγορα περαστικά!

 

Προηγούμενο άρθροΔιανομή Προϊόντων στους δικαιούχους Κ.Ε.Α.
Επόμενο άρθροΝΦ-ΝΧ – Μαθητικός διαγωνισμός 1821-2021: «Εκφράζομαι, δημιουργώ, τιμώ τους ήρωες της επανάστασης του 1821»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.