Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Ν.Φ.-“Μήδεια”: “Σπινθήρες και φλόγες από τα καλώδια της ΔΕΗ!” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κακοκαιρία με την μεγαλύτερη χιονόπτωση των τελευταίων 20 τουλάχιστον ετών και στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκάλεσε τεράστια προβλήματα, ειδικότερα στα νοικοκυριά που έμειναν για 3 και 4 μέρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα! Οι πολυήμερες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος και στον Δήμο μας, παρουσιάστηκαν σε κατοικίες στη Νέα Φιλαδέλφεια και συγκεκριμένα στην περιοχή Απομάχων και ακόμη περισσότερο στην Αγία Μαρίνα.

Σε βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης της Fx-news το οποίο λήφθηκε την Πέμπτη 18/02 το βράδυ, μπορείτε να δείτε τις προσπάθειες της ΔΕΗ να “επαναφέρει” το ηλεκτρικό ρεύμα σε γειτονιά της Ν.Φ. δίπλα στην “Ρενό”. Διαβάστε το σχετικό σχόλιο του αναγνώστη μας και δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο που μας έστειλε:

18/02/2021: Σας αποστέλλω αυτό το μήνυμα παραθέτοντας σας και τα αντίστοιχα βίντεο και φωτογραφίες για τα γεγονότα που συμβαίνουν τις τελευταίες 3 ημέρες στη γειτονιά τις Αγίας Μαρίνας μέχρι τη RENAULT όσων αφορά τις πολλαπλές βλάβες στο ηλεκτρικό ρεύμα. Έχει ενημερωθεί τοσο η ΔΕΗ όσο και οι υπηρεσίες του Δήμου και δυστυχώς λύση δεν έχει βρεθεί. Γεγονότα πρωτάκουστα για εμάς, σπινθήρες και φλόγες από τα καλώδια της ΔΕΗ, αναβοσβησίματα στα φώτα, το ρεύμα έρχεται και επανέρχεται συνεχώς στα σπίτια, βλάβες στις ηλεκτρικές συσκευές…


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!