Ν.Φ.-“Μήδεια”: “Σπινθήρες και φλόγες από τα καλώδια της ΔΕΗ!” (ΒΙΝΤΕΟ)

0

Η κακοκαιρία με την μεγαλύτερη χιονόπτωση των τελευταίων 20 τουλάχιστον ετών και στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκάλεσε τεράστια προβλήματα, ειδικότερα στα νοικοκυριά που έμειναν για 3 και 4 μέρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα! Οι πολυήμερες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος και στον Δήμο μας, παρουσιάστηκαν σε κατοικίες στη Νέα Φιλαδέλφεια και συγκεκριμένα στην περιοχή Απομάχων και ακόμη περισσότερο στην Αγία Μαρίνα.

Σε βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης της Fx-news το οποίο λήφθηκε την Πέμπτη 18/02 το βράδυ, μπορείτε να δείτε τις προσπάθειες της ΔΕΗ να “επαναφέρει” το ηλεκτρικό ρεύμα σε γειτονιά της Ν.Φ. δίπλα στην “Ρενό”. Διαβάστε το σχετικό σχόλιο του αναγνώστη μας και δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο που μας έστειλε:

18/02/2021: Σας αποστέλλω αυτό το μήνυμα παραθέτοντας σας και τα αντίστοιχα βίντεο και φωτογραφίες για τα γεγονότα που συμβαίνουν τις τελευταίες 3 ημέρες στη γειτονιά τις Αγίας Μαρίνας μέχρι τη RENAULT όσων αφορά τις πολλαπλές βλάβες στο ηλεκτρικό ρεύμα. Έχει ενημερωθεί τοσο η ΔΕΗ όσο και οι υπηρεσίες του Δήμου και δυστυχώς λύση δεν έχει βρεθεί. Γεγονότα πρωτάκουστα για εμάς, σπινθήρες και φλόγες από τα καλώδια της ΔΕΗ, αναβοσβησίματα στα φώτα, το ρεύμα έρχεται και επανέρχεται συνεχώς στα σπίτια, βλάβες στις ηλεκτρικές συσκευές…

Προηγούμενο άρθροΧιονιάς ΝΦ-ΝΧ: “Αποκαταστάθηκαν όλες οι βλάβες στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ”
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Υπογειοποίηση & “Αγιά Σοφιά” (Βίντεο 19/02/2021)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.