Η οικογένεια του Κωνσταντίνου Παπαδουκάκη ευχαριστεί

0

Η επιστολή της Οικογένειας:

Εκφράζουμε τις ολόθερμες ευχαριστίες μας προς όλους εκείνους που με οποιοδήποτε τρόπο συμπαραστάθηκαν στον πόνο μας για την απώλεια του αγαπημένου αδελφού μας Κωνσταντίνου Παπαδουκάκη.

 

Ιδιαίτερα  ευχαριστούμε τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Ι. Βούρο, τον τ. Δήμαρχο κ. Π. Γρετζελιά, τους φορείς και τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου, τους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους, τις τοπικές εφημερίδες και όλους τους παρευρεθέντες στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος.

 

Πoλύ μεγάλο ευχαριστώ στον Ιωνικό Αθλητικό σύλογγο Νέας Φιλαδελφείας, που με την αγάπη και την συμπαράσταση τους, έδειξαν την αναγνώριση της προσφοράς του αείμνηστου αδελφού μας Κώστα, στον ιστορικό σύλλογο της καρδιάς του.

 

Η οικογένειά του Κωνσταντίνου Παπαδουκάκη

Στυλιανός και Αμαλία παπαδουκάκη

Μαρία και Αθανάσιος Κασαπίδη

Προηγούμενο άρθροΣχολεία ΝΦ-ΝΧ: Ενημέρωση για κρούσματα Covid-19 από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας
Επόμενο άρθροΔήμος ΝΦ-ΝΧ – Μητρόπολη: Υπεγράφη η σύμβαση ανέγερσης Βρεφικού – Παιδικού Σταθμού
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.