Ενισχύουμε το «Χαμόγελο του Παιδιού», που φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια δράσης

0

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας συμμετέχει στην προσπάθεια ενίσχυσης του «Χαμόγελου του Παιδιού», που φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια δράσης και που παρά τις δύσκολες συνθήκες συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παιδιών με αμείωτη συνέπεια και αποτελεσματικότητα αναπτύσσοντας παράλληλα δράσεις με στόχο την ανακούφιση των κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν λόγω της πανδημίας.

Στην τρέχουσα δύσκολη συγκυρία «Το Χαμόγελο του Παιδιού» χρειάστηκε να αναπτύξει νέες πρωτοβουλίες ανάμεσα στις οποίες είναι και η διεξαγωγή μιας μεγάλης λαχειοφόρου αγοράς ώστε να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόρους για να καλύψει τις αναρίθμητες λειτουργικές ανάγκες των 11 Σπιτιών Φροντίδας στα οποία μεγαλώνουν 301 παιδιά!

Στεκόμαστε δίπλα και σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινά το «Χαμόγελο του παιδιού. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να αποκτήσει τους λαχνούς του μέσω της πλατφόρμας www.25smiles.gr ή να επικοινωνήσει για περισσότερες πληροφορίες  στο 11040.

Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα και πιο φωτεινά παιδικά Χαμόγελα!

Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Βίντεο με την πρόοδο των εργασιών
Επόμενο άρθρο“Μαχαίρια” μεταξύ Δ.Π. & ΛΑ.ΣΥ.!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.