Στο 2ο Δημοτικό Νέας Χαλκηδόνας η υπουργός Παιδείας

0

Το 2ο Δημοτικό σχολείο Νέας Χαλκηδόνας την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας των σχολείων –μετά την διακοπή λόγω lockdown– επέλεξε να επισκεφτεί η υπουργός παιδείας Νίκη Κεραμέως, συνοδευόμενη από την υφυπουργό Ζέτα Μακρή και τη γενική γραμματέα Αναστασία Γκίκα. Τους επικεφαλής του υπουργείου παιδείας υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος που είχε και την ευκαιρία να επισημάνει τα ζητήματα που απασχολούν τις σχολικές μονάδες της πόλης μας.

Για το άνοιγμα των σχολείων η υπουργός Νίκη Κεραμέως ανέφερε ότι: τα σχολεία αρχίζουν εκ νέου τη λειτουργία τους δια ζώσης, υπό τις οδηγίες και τις εισηγήσεις των ειδικών, με επιπλέον μέτρα προστασίας, όπως τα δωρεάν τεστ για τους εκπαιδευτικούς και η κλιμακούμενη ώρα προσέλευσης των παιδιών στο σχολείο και ευχαρίστησε τα στελέχη της Εκπαίδευσης, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές για τις  μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλαν όλο το διάστημα που τα σχολεία ήταν κλειστά και για την εξαιρετική προσαρμοστικότητά τους στα νέα μέτρα.

Προηγούμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Ορισμός αντιδημάρχου και εντεταλμένου συμβούλου
Επόμενο άρθροΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα ενεργά κρούσματα covid-19 στη Νέα Φιλαδέλφεια & Νέα Χαλκηδόνα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.